Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kara Harp Okulu emniyet cumhurbaşkanı 31 Mart yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri 30 Mart 2024 Pazar Gündemi 30 Mart 2024 Pazar Gündem Özeti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun HDP ile görüşmesini iptal etmesine ilişkin, “Ya randevu istemeyeceksiniz veya randevuyu iptal etmeyeceksiniz” dedi.

Tanrıkulu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan’ın HDP ile randevusunu iptal etmesine ilişkin soruya Tanrıkulu şu yanıtı verdi:

“Ya randevu istemeyeceksiniz veya randevuyu iptal etmeyeceksiniz. Sonuçta HDP bu Meclis çatısı altında grubu olan bir siyasi partidir yani randevu istediğiniz iki gün öncesiyle iki gün sonrası arasında değişen hiçbir şey yoktur. Bir üslup meselesi bunun gerekçesi olamaz bana göre ya istemeyecektiniz veya reddetmeyecektiniz. Bu iptal yurttaşlarımızın özellikle benim patent sahibi olduğum duygusal kopuş kavramını daha da hızlandırmaktadır ve siyasete olan inancı da zayıflatmaktadır.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.