Hollywood’da Türk Film Festivali Düzenleniyor

Hollywood Türk Film Festivali 20-21-22 Ekim tarihlerinde Paramount Stüdyoları’nda yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle Hollywood'da ilki düzenlenen “Hollywood Türk Film Festivali ”20-21-22 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

Türk sinemasını ve kültürünü tüm dünyaya tanıtmanın hedef olarak belirlendiği festival Gazeteci Barbaros Tapan ve yönetmen Tekin Girgin tarafından organize edildi. Festivalde kısa ve uzun metrajlı Türk filmleri gösterilecek.

Festivalin açılış filmi Oscar’da ‘en iyi yabancı film’ kategorisinde Türkiye’yi temsil edecek film olacak. Festivalde sinemaya emek veren isimlere de onur ödülleri verilecek, ayrıca Türk sinemasının ve Hollywood’un ünlü oyuncuları, yönetmenleri, yapımcıları, senaristlerinin yanı sıra Altın Küre ve Oscar ödüllerini seçen jüri üyelerinin de katılacak.

Festivalde yer almak isteyenler; “hollywoodturkishfilmfestival.org” ve “film@hollywoodturkishfilmfestival.org” Web adreslerinden başvuru yapabilecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.