Ünlü oyuncu Uğur Aslan "Kahpe Felek Türküsü" İle Gönülleri Fethetti

Kara Sevda dizisinde canlandırdığı Zehir karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Uğur Aslan, Aşık Veysel’in hayatından esinlenen “Aşık” filminde bir kemancıyı oynadı. Aşık Veysel’in can dostu Kasım’ı canlandıran Aslan, Kahpe Felek türküsünü söyledi.

Genç yönetmen Bilal Babaoğlu’nun Aşık Veysel’in hayatından esinlendiği “Aşık” filmi 30 Aralık’ta izleyici ile buluşuyor. Hüzünlü bir aşk hikayesini konu edinen filmin başrollerini Meltem Miraloğlu, Emirhan Kartal ve Aşık Veysel’in torunu oyuncu Yeliz Şatıroğlu üstleniyor. Filmde Aşık Veysel’in can dostunu ise televizyonlardan yakından tanıdığımız ünlü oyuncu Uğur Aslan canlandırdı. Filmde Kemancı Kasım rolüyle dikkatleri üzerine çeken Aslan, seslendirdiği Kahpe Felek türküsü ile gönülleri fethediyor

https://www.youtube.com/embed/QVdb9x2gyhE

Müzisyen yönünü öne çıkaran bir rol olduğu için projede yer almaktan büyük heyecan duyduğunu söyleyen Uğur Aslan, “Kısıtlı imkanlarla çekilmesine rağmen çok güzel bir film oldu. Bir kemancıyı canlandırmak benim için ayrı bir keyif oldu. Herkesin gönül kapısını açacak bir film olduğunu düşünüyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.