Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn

Alışverişe Okul Çantası Hediye…

Ders zilinin çalmasına sayılı günler kaldı, okul alışveriş telaşı başladı. Okula dönüş etkinliği olarak Şirinler gösterisini çocuklarla buluşturacak olan Trump Alışveriş Merkezi aynı zamanda hem onları hem de velileri sevindirecek bir kampanya da düzenliyor. Mağazalarından aynı gün içinde 250 TL’lik alışveriş yapan herkese okul çantası hediye ediyor.

2 Eylül tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında aynı gün içinde 250 TL’lik tekstil, ev tekstili, ayakkabı, kitap, kırtasiye, oyuncak, dekorasyon, aksesuar ve eğlence alışverişi yapan herkes anında okul çantasını alabilecek. Üzerini lisanslı karakterlerin süslediği çantalar avm danışmasından verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.