Öne Çıkanlar sinema Cuma günü vizyona girecek yeni filmler Paribu Cineverse vizyona girecek yeni filmler türk telekom Aubameyang atv avokado maskesi Yıllık Gelir Vergisi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı mı avro avea kayseri belediye başkanlığı

Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Garenta, araç kiralarken dikkat edilmesi gereken hususları sıraladı.

Dünyada ve Türkiye’de özellikle tatil aylarında hızla yaygınlaşan araç kiralama, bir çok açıdan pratik çözüm olabiliyor. Garenta, araç kiralarken göz önünde bulundurulması gereken 7 kriter sıralıyor:

Marka Güvenirliği Önemli
Araç kiralarken dikkat edilmesi gerekenler konusunda kişisel yorumlar önemli fakat siz yine de işin profesyonellerinin önerilerini dikkate alın. Araç kiralama firmaları arasında seçiminizi yaparken marka güvenilirliği ilk kıstasınız olsun.

Fiyat Karşılaştırılması Yapılmalı
İnanılmaz fiyatlara araç kiraladım diye sevinirken, aracın bu sevincinizi boşa çıkarması olasılıklar arasında. Bu gibi bir durumu yaşamamak için araç kiralama firmasının size sunduğu avantajlara bir göz atın ve araç filosunu inceleyin. Daha sonra mutlaka fiyat karşılaştırması yapın.

Firmayla İletişim
Yaşadığınız herhangi bir sorunda size her zaman çözüm üretecek, merak ettiklerinize hızlıca cevap verecek bir firma tercih sebebiniz olmalı. Firmanın; kaza, yolda kalma ve benzeri durumlarda 24 saat sizinle iletişim kurabileceğinden emin olun.

İhtiyacı Belirlemek
İhtiyaçlarınıza, zevklerinize ve ayırdığınız bütçeye uygun seçenekler sunan bir araç filosuna sahip kiralama firması seçmek diğer dikkat etmeniz gereken husus. Zengin araç filosuna sahip olan bir firma, bu iş için ne kadar yatırım yaptığını da kanıtlar. Tüm beklentileri karşılayacak şekilde birçok marka ve model sunan kiralama şirketlerinde ihtiyacınız olan tüm modelleri kolayca bulabilirsiniz.

Sigorta Hizmeti
Ek ürün olarak sunulan sigorta ve benzeri hizmetlerle yolculuklarınızda içiniz daha rahat ve güvende olacak. Sigortanın geçerli olması için kaza sırasında alkol veya herhangi bir uyuşturucu madde etkisinde olunmaması, yasal hız sınırlarının aşılmaması ve aracın karayolları dışında kullanılmaması gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

Ödeme Çeşitliliği
Araç kiralarken size sunulan ödeme planlarının ne kadar avantajlı olduğunu araştırmayı unutmayın. Bazı firmaların erken rezervasyon ve taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Sözleşme Okunmalı
Araç kiralama kriterleri, firmadan firmaya göre değişir. Önce her zaman araç kiralama sözleşmesini okuyun."
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.