Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Arzum’dan 25 Milyon Liralık Tahvil İhracı

Global marka olma yolunda güçlü adımlar atan ve Türkiye’de elektrikli küçük ev aletleri sektörünün öncülerinden Arzum Elektrikli Ev Aletleri, iki yıl vadeli ve itfa tarihi 14 Şubat 2019 olan 25 milyon liralık tahvilinin ihracı Ak Yatırım iş ortaklığı ile başarıyla tamamlandı.


En son tahvil ödemesini Temmuz 2017’de yaptıklarını hatırlatan Arzum Elektrikli Ev Aletleri CEO’su Mete Zadil; “Tahvil ihracımızı başarıyla tamamladık. İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri, (Turkrating) kısa bir süre önce Uzun Vadeli Kredi Derecelendirme Notumuzu “TR AA-“den “TR AA”ya yükseltti. Bununla birlikte Kısa Vadeli Derecelendirme Notunu “TR A1”, görünümü “Durağan” olarak ilan etti. Bu değerlemeler ile birlikte Temmuz 2016’da başarılı bir şekilde itfası yapılan 25.000.000 TL nominal bedelli tahvilimiz, halihazırda kupon ödemeleri devam eden Temmuz 2017 vadeli 25.000.000 TL nominal bedelli tahvilimiz ve ihracını yeni gerçekleştirdiğimiz Şubat 2019 vadeli 25.000.000 TL nominal bedelli tahvilimiz sayesinde şirketimize duyulan güven daha da pekişti. 6 farklı kategoride sunduğumuz yeni ürünlerimiz, ar-ge gücümüz, Red Dot , IF, Plus X, Haus & Garten’in Sehr Gut belgesi başta olmak üzere ulusal ve uluslararası ödül ve başarılarımız ile attığımız adımları sağlamlaştırmaya ve sektörde öncü çalışmalar yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.