Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener bugünün gündemi

Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy EMA'nın Yönetim Kurulu Üyesi Oldu

Avrupa-Akdeniz-Arap Ülkeleri Birliği (EMA)’nın Yönetim Kurulu Üyeliğine Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy seçildi.

Başkanlığını Almanya Eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff’un yaptığı Avrupa-Akdeniz-Arap Ülkeleri Birliği (EMA)’nın yeni yönetim kurulu belli oldu. Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleşen Genel Kurulu Toplantısı’nda Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy EMA Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Ersoy yaptığı açıklamada “EMA, Avrupa ve Akdeniz çanağında yer alan ülkeler arasında işbirliği sağlanması konusunda önemli bir rol oynuyor. Ayrıca sürdürülebilir ortaklıklar kurulmasında da stratejik bir yere sahip.

Atlasglobal olarak faaliyet gösterdiğimiz bölgeler arasında ticari ilişkilerin geliştirilmesini destekliyoruz, bunun için de belirli ülkelerde yatırımlar gerçekleştiriyoruz. İkili ülke ilişkilerini geliştiren ve ticari ilişkilerin önünü açan tüm platformlarda yerimizi alacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.