Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

BIP’le Avrupa’da ve Türkiye’de Tek Hat

Avrupada yaşan Türkiye vatandaşları için Turkcell BIP’ten kolaylık. Türkiye hattını BIP’e 2’nci numara olarak tanımlayan gurbetçiler, tek telefonda iki hat kullanabilecek.

Türkiye’deki hattını Turkcell’in BIP uygulamasına 2’nci hat olarak tanımlayan Avrupa’da yaşayan kullanıcılar, Lifecell One paketiyle, yılda bir defa ödeme yapıp 12 ay faydalanabilecekler ve böylece Türkiye hatları kapanmayacak. Turkcell’in global düzeyde faaliyet gösteren markası Lifecell, yurtdışı ve Türkiye’de iki ayrı hattı bulunan kullanıcılara BIP’le iki telefon numarasını tek cihaz üzerinden kullanabileceği uygulamayı hayata geçiriyor. “İkinci Numaram Bip’te” servisiyle Avrupa’da yasayan Türkler hem yaşadığı ülkenin hattını hem de sene de çok az kullanabildiği Türkiye hattını tek telefonda taşıyabilecek ve hatlarının kapanması derdinden de kurtulacak

Yılda Tek ödeme

Turkcell Europe ve Lifecell Ventures Genel Müdürü Barbaros Özdemir, kullanıcıları yılda tek ödeme yaptırarak yeni hat açma derdinden kurtarmayı hedefledikleri uygulamayla ilgili şunları kaydetti: “Yurtdışında yasayan vatandaşların çoğu yılda sadece birkaç kez Türkiye’ye geliyor ve Türkiye’deki SIM kartı da yalnızca bu sürelerde kullanıyor. Yurtdışına döndüğünde, paket içindeki dakika ve internet boşa gidiyor. Üstelik her ay yükleme yapılmadığında hat iptal oluyor. Lifecell One paketi ile kullanıcılar yılda 1 kez ödeme yapacak, paket içeriğindeki faydalardan 12 ay boyunca yararlanabilecek. Bu paketi alan kullanıcıların hatları 15 ay boyunca yükleme yapılmasa da kapanmayacak.”

12 GB İnternetli Ve 500 Dakikalık Paket

Lifecell One Paketini seçen aboneler bir yıl için Türkiye’de 12 GB internet, her yöne 500 dakikanın ve Avrupa yönüne 50 dakikalık pakete sahip oluyor. Kullanıcılar kendi ülkelerindeyken de Türkiye’yi BiP’ten 2.000 dakika arama ve Türkiye numarasından BiP’le sınırsız aranma imkânını elde ediyor. Paketin bitme durumundaysa ek ücret ödeyerek ek paketler alabilecek.

Anahtar Kelimeler:
TürkcellBip
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.