Öne Çıkanlar gündem palandöken Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka

Boeing İkinci Çeyrek Sonuçlarını Açıkladı

İkinci çeyrek GKGMİ hisse başına kazanç 2,89 dolara, (GKGMİ dışı) hisse başına esas faaliyet kazancı ise 2,55 dolara yükseldi.
 
Boeing, 2017 yılının ikinci çeyreğinde güçlü kazanç ve faaliyet nakit akışını, artan faaliyet performansına göre açıkladı. Açıklamaya göre, ikinci çeyrek GKGMİ hisse başına kazanç 2,89 dolara, (GKGMİ dışı) hisse başına esas faaliyet kazancı ise 2,55 dolara yükseldi. Planlı üretim oranları ve savunma ve ticari uçak teslimatlarının doğru zamanlamasıyla gelir 22,7 milyar dolar olarak yansıdı.



Tüm yıl için, GKGMİ hisse başına kazanç beklentisi, beklenilenden daha düşük vergi oranı sebebiyle, 10,35 ila 10,55 dolardan 11,10 ila 10,30 dolar aralığına ve hisse başına esas kazanç (GKGMİ dışı) beklentisi 9,20 ila 9,40 dolardan 9,80 ila 10,00 dolar aralığına yükseldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Boeing Yönetim Kurulu Başkan ve CEO’su Dennis Muilenburg, “İstikrarlı nakit akışımız hissedarlarımıza, geleceğimize ve insanımıza yüksek değerler olarak geri dönüyor. Bu bağlamda emeklilik fonlarının hızlandırılması planlanıyor. Bu da bizim işimizdeki riskin ve sirkülasyonun azalmasına sebep olacaktır” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.