Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook emniyet filipinler 30 bin öğretmenin ataması ne zaman yapılacak karayolları genel müdürlüğü şemsi bayraktar 30 ocak 2016 hava durumu 30 Mart 2024 Pazar Gündemi beypazarı belediyesi içişleri bakanlığı 30 ocak

Burgan Bank’a Dijital Bankacılık Grup Başkanı

Teknolojiye önem veren ve müşteri odaklı iş anlayışıyla öne çıkan Burgan Bank, kurum içerisinde Dijital Bankacılık Grubu oluşturarak, Grup Başkanlığı görevine Ufuk Dinç’i atadı

2016 yılını başarılı finansal sonuçlarla tamamlayarak, sağlam mali yapısı ve güçlü sermayedarının desteği ile Türkiye ekonomisine katkısını artırmaya devam eden Burgan Bank, teknoloji alanında önemli yatırımlar gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Bu yılın başında yeni internet bankacılığı ile müşterilerini buluşturan banka, kurum içerisinde Dijital Bankacılık Grubunu oluşturarak bu alandaki çalışmalarına hızla devam ediyor.

Burgan Bank Türkiye’nin strateji ve hedefleri kapsamında, dijital bankacılık ürün ve uygulamalarını daha etkin ve verimli yönetmesi amacıyla oluşturulan Dijital Bankacılık Grubu’na, Ufuk Dinç Grup Başkanı olarak atandı.


Ufuk Dinç Kimdir?
1994 yılında İTÜ Uçak Mühendisliği lisans, 1997 yılında İTÜ Endüstri Mühendisliği yüksek lisansını tamamlamış olan Ufuk Dinç, kariyerine 1995 yılında Demirbank’ta başladı. 2000-2008 yılları arasında İktisat Bankası, Oyakbank ve Bank Pozitif’te Organizasyon, Proje Yönetimi, İnsan Kaynakları, Alternatif Kanallar ve Bilgi Teknolojileri alanlarında yöneticilik yapan Dinç, 2008-2015 yılları arasında Bank Pozitif’in iştiraki olan C Bilişim A.Ş. Genel Müdürü olarak görev aldı. 2012 yılı sonrasında ise Bank Pozitif’te Yeni Nesil Bankacılık’ tan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yaptı.

İngilizce bilen Dinç, evli ve 1 erkek çocuk babasıdır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.