Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

C&A, İlk Global Sürdürülebilirlik Raporu’nu Yayımladı

Rapordan öne çıkan başlıklar şöyle:

• Sevk edilen ürün hacminin %90'ını yüksek sınıflandırmaya sahip tedarikçilerden elde etti.

• Asya ve Avrupa'daki 1. ve 2. düzey fabrikaların katılımıyla yeni bir davranış kuralları ve denetim süreci uyguladı.

• 2016 yılında onaylanan %100 Sorumlu Kuş Tüyü Standardını (RDS) kullanmayı taahhüt etti.

• Paydaşları, tekstil ve giyim sektöründeki maaş sorunu üzerinde durmak noktasında birleştiren global bir inisiyatif olan Eylem İşbirliği ve Dönüşümü’nü (ACT) tesis etmede kilit bir rol oynadı.

• Dünyanın en büyük kurumsal sürdürülebilirlik girişimi UN Global Compact'i imzalayan taraflardan biri oldu; şeffaf raporlama yoluyla insan hakları, iş gücü, çevre ve yolsuzlukla mücadeleyle ilgili evrensel prensiplere liderlik yaptı.

• İlk sürdürülebilirlik çalışan bağlılığı kampanyası olarak bilinen İlham Veren Kadınlar (Inspiring Women) kampanyası sayesinde 23.000'den fazla çalışanıyla bağ kurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.