Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin öğrenci cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi

Çiftçilere Özel “TEB Harman Kart”

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Tarım Bankacılığı kapsamında OPET ve SUNPET ile gerçekleştirdiği iş birliği ile üreticilere avantajlı alışveriş imkanları sunduğunu belirtti.

2007 yılından bu yana Tarım Bankacılığı alanında ürün ve hizmetler sunan TEB, üreticilerin hayatlarını kolaylaştırmak için avantajlı fırsatlar sunduğunu ve iş birlikleri geliştirmeye devam ettiğini belirtti. TEB’in OPET ve SUNPET ile başlattığı iş birliği kapsamında anlaşmalı firmalardan TEB Harman Kart ile alışveriş yapan üreticilerin, faizsiz dönem avantajı ve ödeme zamanlarını hasat dönemine uygun olarak belirleme gibi imkanlardan yararlanabileceği açıklandı.

TEB Harman Kart Sahibi Üreticilere Yüzde 0 faiz

OPET ve SUNPET ile gerçekleşen iş birliği ile 1-31 Temmuz tarihleri arasında akaryakıt ihtiyaçlarını bu firmalardan TEB Harman Kart’la karşılayan üreticilerin, 7 ay faizsiz dönem avantajından yararlanabileceği kaydedildi. Açıklamaya göre, üreticiler ödemelerini hasat/gelir dönemlerine uygun vadelerde yapma ve tarımsal üretime yönelik diğer ihtiyaçlarını anlaşmalı üye iş yerlerinden karşılama imkanına da sahip oluyor.

‘Kartallar’ Direkt Satış Ekibi Köy Köy Gezerek Harman Kart’ı Tanıtacak

TEB KOBI Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, TEB Harman Kart’ın üreticilere satın alımlarında büyük avantajlar sağladığına değinerek:

“TEB Harman Kart ile akaryakıt, mazot, gübre, zirai ilaç, tohum, fide ve yem gibi ihtiyaçlarını kolayca temin edebilen üreticiler, alışverişlerinde ve nakit çekim işlemleri sonrasında geri ödemelerini hasat vadelerine uygun olarak yapabiliyorlar. Şimdi Türkiye’nin güçlü firmalarıyla gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri ile üreticilerimiz temel alışverişlerinde faizsiz dönem avantajından faydalanabilecek. ‘Kartallar’ adını verdiğimiz tarım bankacılığı direkt satış ekibimiz de köy köy gezerek Harman Kart’ın özelliklerini ve avantajlarını üreticilerimize anlatıyor” cümleleriyle açıklamasını sonlandırdı.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.