Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kara Harp Okulu yapı kredi emniyet cumhurbaşkanı 31 Mart yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri

Dedeman Turizm Grubu’na  Renovasyon Ve Tasarım Müdürü

Dedeman Turizm Grubu, kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Dedeman Turizm Grubu bünyesinde hizmet veren ve yeni açılacak olan tüm Dedeman otellerinden sorumlu Renovasyon ve Tasarım Müdürü görevine Yüksek Mimar Firdevs Tanrıverdi getirildi.  

Firdevs Tanrıverdi, Dedeman Turizm Grubu bünyesinde hizmet veren otellerin ve yeni otel yatırımlarının, çağdaş yaklaşımlarla yeniden ele alınması, geliştirilmesi, büyütülmesi kapsamında proje, fizibilite, bütçe, planlama ve bu süreçlerin güncel olarak yönetilmesinden sorumlu olacak.

Firdevs Tanrıverdi kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu olan Firdevs Tanrıverdi, inşaat sektöründe Akmerkez Alışveriş Merkezi, İş Kuleler, TEB Genel Müdürlük Kompleksi, Vodafone Park Stadı gibi projelerdeki çalışmaları ile otuz yılı aşan iş tecrübesine sahiptir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.