Öne Çıkanlar pkk bugünün gündemi azerbaycan Kent diyarbakır suriye Ayyuka eNBE akbank cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul

"Doğal TV" Yayın Hayatına Başlıyor

İyi ve doğru beslenme üzerine tüm merak edilenleri izleyebileceğiniz "Doğal TV", 15 Eylül 2017'de yayın hayatına başlıyor.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gazeteci-Ziraat Mühendisi Tuncay Demir, Ziraat Yüksek Mühendisi ve Bereket TV Reklam eski Müdürü Başak Türkoğlu ile Gazeteci Mehmet Öztürk'ün himayesinde kurulan "Doğal TV", 15 Eylül 2017 Cumartesi Günü Türksat uydusuyla izleyicilerine merhaba diyecek.

Merkezi Ankara'da olan ve Türkiye'nin yanı sıra Türk Cumhuriyetleri, İran, Suriye, Irak, Pakistan, Afganistan ve Hindistan gibi ülkelerden de bir kumanda ile ulaşılabilecek olan TV kanalı, iyi ve doğru beslenmenin ayrıcalıklarını sunarak, doğadaki eşsiz mucizeleri sizlerle buluşturacak.

YEPYENİ BİR YAYINCILIK ANLAYIŞI
"Doğal TV"nin bir beslenme kanalına duyulan ihtiyaçtan doğduğunu dile getiren Doğal TV Genel Müdürü Gazeteci ve Televizyon Programcısı Mehmet Öztürk, "10 yıldır tarım kanallarında idarecilik ve programcılık yaptım, görüştüğüm uzmanların tamamı, 'Bitki ve hayvanlar, iyi beslenirse hastalanmazlar' görüşündeler. Bir başka ifadeyle; beslenme bitki ve hayvanlarda yüzde 70 oranında etkili. Doğru beslenen canlıların hastalanma oranı maksimum yüzde 30. Bir başka deyişle; verim artışında esas unsur iyi ve doğru beslenme. Biz de bu durumu dikkate alarak, ‘İnsan, bitki ve hayvan beslemesi’ni temel alan bir yayıncılık yapmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
Obezitenin, hastalıkların çeşit ve miktar olarak arttığına; kuzu, oğlak ve buzağı ölümlerinin bir türlü istenilen seviyeye inmediğine, etin halen ithal edildiğine işaret eden Öztürk, "Neyi, nasıl, niçin ve ne kadar yememiz gerektiği çok önemli. Bu, bitki ve hayvanlar için de aynı öneme sahip. İşte Doğal TV, gerçek uzmanlar aracılığıyla seyircisine doğru, basit, kolay ve en önemlisi hemen uygulanabilir yöntemler sunmayı amaçlıyor” dedi.

NE GİBİ PROGRAMLAR YER ALACAK?
Doğal TV’de hepsi alanında uzman kişi ve konukların yer alacağı programlardan bazıları şöyle:
“Doğru Beslenme, Tarihte Tarım ve Sağlık, Diyet Saati, Tarım Meclisi, Tıbb-ı Nebevi, Apiterapi(Arı ürünleri ile tedavi), Bitkimi Besliyorum, Muhteşem Rasyon, Kuzum Benim, Ekmek, Kuru Gıdalar, Tarımı İnşa Edenler, Kendimi Seviyorum, Koyun- Keçi Dünyası…”

AFRİKA’DA “NATURAL TV”
Aynı ekibin uhdesinde başka bir TV kanalı olarak Türkiye’den Afrika’ya ilk İngilizce yayını yapan ve Mayıs 2017'den beri faaliyetini sürdüren “Natural TV” de yoğun ilgi görüyor. Başta Gana, Nijerya, Kamerun, Burkino Faso, Fildişi Sahili, Togo, Kongo olmak üzere 14 ülke ve yaklaşık 300 milyon nüfusa hitap eden Natural TV, Astra 2G uydusuyla Orta ve Batı Afrika’ya ulaşıyor. Aynı zamanda Natural TV’ye Türkiye’den reklam veren veya reklam prodüksiyonu yaptıran firmalara TC Ekonomi Bakanlığı yüzde 80’e varan oranlarda destek veriyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.