Emirates, Çin’deki Ağına İki Yeni Destinasyon Ekledi

Emirates Havayolu, Pekin, Şanghay ve Guangzhou’ya devam eden uçuşlarına Orta Batı Çin’in en hızlı büyüyen iki şehrini, Yinchuan ve Zhengzhou’yu ekledi.

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Yinchuan ve Zhengzhou’ya gerçekleştireceği haftalık dört uçuş ile Çin’deki destinasyon sayısını 5’e çıkarıyor. Emirates, Dubai üzerinden Yinchuan ve Zhengzhou’yu birçok yeni destinasyon ile birbirlerine bağlayarak, Çin'in orta ve batı bölgelerinde ticaret ve turizmin büyümesine yardımcı olmayı planlıyor.

Çinli kabin ekibinin de dâhil olduğu 14 kişilik personel tarafından gerçekleştirilen ilk uçuş, Yinchuan ve Zhengzhou’da geleneksel su takı seromonisi ile karşılandı. Açılış uçuşunda, Emirates Havayolu ve Grubu, Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı, Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Birleşik Arap Emirlikleri’nin önde gelen iş adamlarının da aralarında bulunduğu VIP heyet ve havayolu yöneticileri de yer aldı.

Al Maktoum, konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Emirates olarak, Yinchuan ve Zhengzhou uçuşlarına başladığımız için çok mutluyuz. Bu yeni güzergâh, her iki şehirdeki ve yakınlarındaki vatandaşların, Dubai üzerinden Orta Doğu, Afrika ve Avrupa’ya uygun ve hızlı bir şekilde bağlanmasını sağlayacak. Yeni bağlantıların, bu şehirlerin bulunduğu, gelişmekte olan bölgelerde ve Çin’in batısında, ticaretin artmasına ve turizmin büyümesine katkı sağlayacağından eminiz. Hükümete ve havayolu yetkililerine, sıcak karşılamaları ve yeni uçuşlarımıza gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz ve bu güzergahtaki yolcularımıza hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Emirates, Çin Ticaretini Destekliyor

Geniş ticaret ağı ve küresel bağlantıları aracılığıyla Orta Doğu'nun en büyük ithalat-ihracat merkezi olan Dubai’nin, ticaret yolu sayesinde dünya bağlantısına sahip olan Çin ile işbirliği, ekonomik ve ticari etkinliklerde karşılıklı fayda sağlıyor.

Emirates, 2002 yılında Şangay’a gerçekleştirmeye başladığı kargo uçuşları ve 2004 yılında başlayan yolcu uçuşları ile Orta Doğu ve Çin arasındaki ilk kesintisiz bağlantıyı sağladı. Çin ticaretinin parçası 60 ülkedeki 54 şehrin 30’unda hizmet veren Emirates, Çin’in bu ülkelerle ticaret ve yatırım bağlarını kuvvetlendirmesine destek oluyor.

Emirates’in Boeing 777-200LR uçağı ve sunduğu daha fazla seçenek, esneklik, kolaylık ve bağlantılar, Çin’e ve Çin’den seyahat edenlere en iyi hizmeti sunacak. Havayolunun, Yinchuan ve Zhengzhou güzergâhlarındaki First Class yolcuları için sunduğu Özel Suitler, bu iki pazarda ilk olma özelliğine sahip.

Emirates’in Çin uçuşlarındaki Mandarin dilini konuşan kabin ekibi ve en gözde Çin yemeklerinden oluşan lezzetli mutfağı, Çin pazarının ihtiyaçlarını karşılar nitelikte. Tüm yolcular, Mandarin dilinde film ve müzik dahil olmak üzere, 2.500’ün üzerinde kanal seçeneği sunan ödüllü ice eğlence sisteminin keyfini çıkarabiliyor ve Wi-Fi internet hizmetini de 10MB’ye kadar ücretsiz olarak ve 500MB’ı sadece 1 Dolar karşılığında kullanabiliyorlar. Emirates, aynı zamanda Ekonomy Class için 30kg, First Class için 40kg ve Business Class için de 50kg bagaj hakkı sağlıyor.

777-200LR uçağı, aynı zamanda 14 ton kargo kapasitesine sahip. Bu hizmet kapsamında, Zhengzhou’dan cep telefonu başta olmak üzere elektronik eşyalar ve Yinchuan’dan kurt üzümü ve kaşmir, en çok taşınması beklenen ürünler…

Emirates, Yinchuan ve Zhengzhou’ya Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri EK326 sefer sayılı uçakla Dubai’den 02.50’de kalkacak ve saat 13.35’te Yinchuan Hedong Uluslararası Havaalanı’na varacak. Daha sonra Yinchuan’dan saat 15.35’te kalkarak Zhengzhou Xinzheng Uluslararası Havaalanı’na saat 17.15’te iniş yapacak. Dönüş uçuşu EK327 ise Zhengzhou’dan 21.15’te kalkarak Yinchuan’a saat 23.00’te varacak. Yinchuan’dan 00.40’ta tekrar kalkarak yerel saat ile bir sonraki gün, saat 04.30’da Dubai’de olacak.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.