Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Emirates Online Check-in Süresini Uzatıyor

Emirates, uçuşun kalkış zamanından 24 saat öncesinde başlayan online check-in işlem süresini 48 saat öncesine uzatıyor. Emirates yolcuları, dünyanın her yerinde, gerek bilgisayarlarından gerekse de mobil cihazlarından online check-in işlemlerini uçuş kalkış zamanından 48 saat ila 90 dakika öncesine kadar gerçekleştirebilecek.

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, online check-in işlem süresini uzatarak yolculara koltuk seçimlerinde daha fazla esneklik sağlarken yolcuların havaalanına gelmeden çıktısını alabilecekleri biniş kartı sayesinde bekleme süreleri de azaltıyor. Yolcular, pasaport kontrol bankolarına gelmeden hemen önce bagajlarını online check-in kontuarlarına bırakabilecekler. ABD yönüne ve o yönden olan uçuşlarda ise online check-in, uçak kalkış saatinden 48 saat öncesinde yapılabilecekken biniş kartlarının çıktısı sadece 24 saat öncesinde alınabilecek.

Erken check-in aynı zamanda beklenmeyen uçuş rötarlarında veya aksamalarında yolcular ile daha kesintisiz bir iletişimi de mümkün kılıyor. Uzatılan check-in süresi, yolcu sadakat programı Emirates Skywards üyelerinin seyahat ettikleri kabin sınıfını bir üst sınıfa yükseltmeleri adına daha çok avantaj sağlıyor.Online check-in hizmetlerine ek olarak Emirates aynı zamanda Dubai merkezinde gün boyu otopark check-in hizmeti de sunuyor. Otopark check-in hizmetlerinden yararlanan yolcular, uçuşlarından 24 ile 6 saat öncesine kadar check-in yaparak bagajlarını bırakabilecek ve böylece havaalanının en yoğun saatlerinde daha rahat edebilecek. Buna alternatif olarak, yolcular, uçuşun kalkış zamanından 6 saat ila 90 dakika öncesine kadar Dubai Uluslararası Havaalanı Economy Class’ta bulunan 46 adet bagaj bırakma kontuarını veya First Class ve Business Class’ın ayrı kontuarlarını kullanabiliyor. Tüm bunların sonucunda yolculara ise check-in ve bagaj bırakma noktalarında azalan kuyrukların tadını çıkarmak kalıyor.

Süresi uzatılan check-in özelliği, emirates.com.tr’de müşteri deneyimini artırmaya yönelik gerçekleştirilen uygulamalardan sadece bir tanesi. Diğer bir özellik ise son zamanlarda uygulamaya konulan, yolculara uygun bir ücret karşılığı rezervasyonlarını tutma fırsatı veren “Bilet Fiyatımı Beklet” opsiyonu. Emirates, bu hizmetini de 72 saate kadar uzatıyor.

Emirates yolcuları, emirates.com.tr üzerinden uçuş rezervasyonlarını, konaklamalarını ve transfer kiralamalarını kolaylıkla planlayıp yönetebiliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.