Öne Çıkanlar istanbul galatasaray Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi cumhurbaşkanı EMİNE ERDOĞAN myk Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Koç Holdingin 2023 yılı net karı ak parti dinlenme tesisleri suriye

Emirates Uçuşlarını Askıya Almasından Sonra İlk Yolcu Uçuşlarını Duyurdu

6 Nisan'dan itibaren bazı varış noktalarına yapılacak BAE kalkışlı yolcu uçuşları için izinler alındı. İlk uçuşlar Dubai'den Londra Heathrow, Frankfurt, Paris, Zürih ve Brüksel'e yapılacak.

Bu varış noktalarında ve dünya genelindeki diğer noktalarda katı giriş kısıtlamaları uygulanmaya devam ederken, yolculara seyahat öncesinde bu kısıtlamaları kontrol etmeleri tavsiye ediliyor.

Müşterilerinin ve kabin ekibinin güvenliği ve sağlığı Emirates'in en önemli öncelikleri arasındaki yerini koruyor.

Emirates belli başlı seferlerle yolcu taşımak için izinlerini tamamlamıştır. 6 Nisan Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere, ilk uçuşlar Dubai'den Londra Heathrow, Frankfurt, Paris, Zürih ve Brüksel'e yapılacak olup Londra Heathrow'a haftada 4 sefer ve diğer şehirlere haftada 3 sefer düzenlenecektir.

Dubai Uluslararası Havalimanı Terminal 2'den gerçekleşecek olan bu uçuşlar, sadece BAE'den giden yolcuları taşıyacaktır. Emirates ayrıca temel ürünlerin sevkiyatıyla ticareti ve toplulukları desteklemek üzere her iki yönde alt güvertede yük taşımacılığı gerçekleştirecektir.

Emirates Havayolu ve Grubu Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum şu açıklamalarda bulundu: "Her ne kadar varış ülkelerinin koyduğu giriş şartlarını karşılayan yolcularla sınırlı olsa da, bu ilk yolcu hizmetleri, ülkelerine ve ailelerine geri dönmek isteyen müşterilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanacak. Uçuşlarımızın sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için verdikleri destekten ötürü BAE devletine ve tüm ortaklarımıza teşekkür ediyoruz.

"Durumu sürekli gözden geçiriyoruz ve mümkün olduğunda ilave hizmetlerle ilgili anında açıklama yapacağız"

Mümkün olan en kısa sürede operasyonlarımızın tamamını devam ettirmeyi ümit ederken, COVID-19 salgınıyla mücadele eden çok sayıda şehrin karşılaştığı zorlukların farkındayız. Uçuş ağımız yalnızca seyahat kısıtlamalarının azaltılmasıyla eski haline dönebilecek olup en güncel gelişmelerle ilgili tüm otoritelerle yakın temasımızı sürdürüyoruz. Hizmetlerimizi devam ettirmek için attığımız her adımda, kabin ekibimiz ve müşterilerimizin güvenliğini ve sağlığını göz önünde bulundurarak otoritelerle yakın temas halinde çalışıyoruz. Durumu sürekli gözden geçiriyoruz ve mümkün olduğunda ilave hizmetlerle ilgili anında açıklama yapacağız.

Emirates bu rotalarda seferlerini Business ve Ekonomi sınıfı koltuklardan oluşan Boeing 777-300ER uçaklarla gerçekleştirecek. Uygun yolcular uçuşları için www.emirates.com adresinden rezervasyon yaptırabilirler. Bu varış noktalarında seyahat kısıtlamaları geçerli olup yolcuların uçuşlarından önce kesinlikle giriş kriterlerini kontrol etmesi tavsiye edilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.