Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kara Harp Okulu emniyet cumhurbaşkanı 31 Mart yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri 30 Mart 2024 Pazar Gündemi

Emirates’e ‘‘Dünyanın En İyi Havayolu’’ Ödülü

Dünyanın önde gelen uluslararası havayolu şirketlerinden biri olan Emirates, Skytrax’in 2016 Dünya Havayolu Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Havayolu Şirketi” seçildi.

2001 yılında dağıtılmaya başlanan Skytrax ‘’Dünyanın En İyi Havayolu’’ ödülünü 2001 yılında ilk defa kazanan daha sonra 2002 ve 2013 yıllarında da layık görülen Emirates Havayolu, bu yıl da elde ettiği başarı ile dördüncü kez bu ödülün sahibi oldu.
 
‘’Yolcularımızı İşimizin Merkezine Koyuyoruz’’

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark, konu ile ilgili olarak; “Saygın Skytrax ödülüne layık görülmüş olduğumuz için gururluyuz. Emirates olarak her zaman yolcularımızı işimizin merkezine koyuyoruz ve tüm dünyada, her gün, her noktada yolcularımıza mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için çok çalışıyoruz. Hem karada hem de havada, ürünlerimize ve hizmetlerimize daima yatırım yapıyoruz. Yolcularımızı dikkatle dinliyoruz ve beklentilerini karşılamak ve asmak için bıkıp usanmadan uğraş veriyoruz. Bu ödüllerin, yolcularımızdan gelen geri bildirimlere dayanması ve Emirates deneyimi yaratmak için verdiğimiz tüm gayretin fark edildiğini görmek bizim için çok sevindirici” ifadelerini kullandı.
 
‘’Mükemmel Geri Bildirimler’’

Skytrax CEO’su Edward Plaisted,Emirates’in sunduğu ürünleri ve hizmetleri için yolcularından mükemmel geri bildirimler aldığının ve sağladığı uçak içi eğlence sistemi ( IFE-Inflight Entertainment), yolcu memnuniyetinin daimi merkezinde yer aldığının altını çizdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.