Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook İdlib Pandemi Kuşadası Belediyesi Akşener kemal kılıçdaroğlu

Eurowings Uçaklarında Hızlı İnternet Hizmeti Başlıyor

Eurowings, 2017 yılının ilk yarısında filosundaki Airbus A320 ailesinden toplam 69 adet uçağında geniş bantlı internet erişimi sunmaya başlıyor. İlk kurulumları tamamlanan sistemin testlerine 2017 yılı itibariyle başlandı.
 
Inmarsat'ın uydu tabanlı iletişim sistemi, GX for Avaition’ı kullanan ilk düşük maliyetli havayolu şirketi Eurowings, Bu hizmetiyle yolcuların, internette sörf yapabilmesine video paylaşarak, sosyal medya hesaplarını kullanmalarına imkan sağlıyor.
 
Lufthansa Grubu çatısı altında operasyonlarını yürüten Eurowings, Ağustos 2016 itibariyle tüm Airbus filosunda hizmete sunmaya başladığı Wings Eğlence Sistemi’ni misafirleriyle buluşturan 180'den fazla uçağı kapsayan kıtalararası filosuna ve Avusturya Havayolları’nın A320 ailesinden oluşan 30'dan fazla uçağına entegre edilecek.
 
“Kabin İçi Eğlence Hizmetini Sunan İlk Hava Yoluyuz”
 
Eurowings Genel Müdürü Oliver Wagner, misafirlerine geniş bantlı internet erişimini kapsayan kabin içi eğlence hizmetini sunan ilk düşük maliyetli havayolu olduğunu söyledi. Wagner, “İnternet erişimini kapsayan bu işbirliğini Inmarsat ile gerçekleştirmek çok doğru bir ilerlemedir. Şirket, teknik anlamda en yenilikçi ve en güçlü çözümleri sunmaktadır. Misafirlerimiz çok yakında hızlı internet erişiminden yararlanabilecekler” açıklamasında bulundu.
 
Inmarsat Aviation Başkanı Leo Mondale, bu anlaşma ile Inmarsat için güzel geçen bir yılı sonlandırdıklarını ifade ederek, “Lufthansa Grubu’ndan yeni müşterimiz Eurowings ile çalışacak olmaktan ve Eurowings’in düşük maliyetli havayolu segmentinde GX Aviation’ın ilk kullanıcısı olmasından dolayı heyecan duyuyoruz” dedi.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.