Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk AİLE

Fibabanka Kredilerinin Yeni Ödeme Noktası: Vatan Bilgisayar Mağazaları

Fibabanka, bankacılık sektöründe bir ilke daha imza atarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Fibabanka kredileri, Vatan Bilgisayar mağazalarından artık hızlı ve kolayca ödenebiliyor.


Müşteri deneyimini odağına alarak yerinde hizmet anlayışı sunan Fibabanka ve Vatan Bilgisayar, uzun süreden bu yana sürdürdükleri iş birliklerini güçlendiriyor. Fibabanka müşterileri, bireysel kredi ödemelerini, Vatan Bilgisayar mağazalarından gerçekleştirebilecek.

Tabana yayılma stratejisi ile finansal ürün ve hizmetlerini çeşitlendirerek şube dışı kanallara yatırım yapan Fibabanka, bu iş birliğiyle sektörde bir ilke daha imza atıyor. Fibabanka ihtiyaç kredisi taksit ödeme ve erken kapama işlemleri, Fibabanka şubeleri ve dijital bankacılık kanallarının yanı sıra artık Vatan Bilgisayar mağazalarındaki kasalardan da kolaylıkla yapılabilecek.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Fibabanka Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Mert, “Fibabanka olarak en iyi ve en hızlı müşteri deneyimini sunmak önceliklerimiz arasında yer alıyor. Müşterilerimiz bize nerede ihtiyaç duyuyorlarsa orada olmayı önemsiyor, onların bulundukları yere giderek hayatlarını kolaylaştırmak istiyoruz. Bu kapsamda, önemli iş ortaklarımızdan Vatan Bilgisayar ile uzun süredir devam eden peşin fiyatına taksitli alışveriş imkânı sunduğumuz kredi iş birliğimizi de bir adım daha öteye taşıyoruz. Müşterilerimiz, yaygın mağaza ağıyla kesintisiz hizmet sunan Vatan Bilgisayar noktalarından da kredi ödemelerini gerçekleştirebilecekler. Onların hayatını kolaylaştıracak alternatif bir ödeme kanalı daha sunmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Fibabanka
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.