Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi öğrenci cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 7 Aralık 2023 Gündem Özeti 8 Aralık 2022 Gündem Özeti

Fibaemeklilik Sağlam Adımlarla Büyümeye Devam Ediyor

Ergo Emeklilik ve Hayat A.Ş.’yi bünyesine katarak 273 milyon TL. fon büyüklüğüne ulaşan  Fibaemeklilik, Türkiye çapında acentelerine birleşme sürecini ve ilerleyen dönemde atılacak adımları anlatmak için bir dizi toplantı düzenliyor. Fibaemeklilik, ilk toplantıyı Hilton İstanbul’da gerçekleştirdi.

Toplantıda Fibaemeklilik Genel Müdürü Ömer Mert, sözleşme sayısının 43 bine, hayat sigortalı sayısının ise 220 bine ulaştığını açıkladı. 2014 yılında da CIV Hayat Sigorta müşteri portföyünü alan Fibaemeklilik’in aktif büyüklüğü, Ergo birleşmesinin ardından yaklaşık 400 milyon TL'ye ulaştığını söyledi.

Sigortacılık sektörünün en genç ve dinamik oyuncusu Fibaemeklilik, Ergo Emeklilik ve Hayat A.Ş. ile birleşme sürecini resmi olarak tamamlamasının ardından tüm İstanbul acenteleriyle bir araya geldi. Yeni dönemin ayrıntılı olarak değerlendirildiği toplantıya Fibaemeklilik Genel Müdürü Ömer Mert ve Fibaemeklilik yöneticileri  ev sahipliği yaptı. Birleşme sürecini ve ilerleyen dönemlerde atılacak adımların acentelerle paylaşıldığı toplantılar dizisi, Türkiye çapında gerçekleştirilmeye devam edecek.
 
Fibaemeklilik Genel Müdürü Ömer Mert, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
 
“Türk sigorta sektörüne olan inancımızla 2014 yılında CIV Hayat Sigorta A.Ş.’nin müşteri portföyünü devralmamızın ardından bu kez Ergo Emeklilik müşterilerini de Fibaemeklilik ailesine dâhil ederek sektörümüzde büyüme hedefimizi bir adım daha ileri taşıdık. Mevcut sözleşme sayımız 43 bine, hayat sigortalı müşterilerimizin sayısı ise 220 bine ulaştı. Aktif büyüklüğümüz ise 400 milyon TL’yi buldu.”
 
 
Fibaemeklilik ailesinin teknolojik altyapısı ve yenilikçi ürün-hizmet yaklaşımıyla sektörde kısa sürede fark yarattığını belirten Mert, “Bu birleşmenin ardından, büyüyen acente ağımızı yapacağımız yatırımlarla güçlendireceğiz. Sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek verdiğimiz butik hizmeti,  acentelerimizin kanalıyla müşterilerimize yakınlaştıracağız.” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.