Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi akbank

Halkbank’tan Yeni Konut Kredisi Paketi

Halkbank, aylık yüzde 0,80 faiz oranından başlayan yeni konut kredisi paketini duyurdu.

Halkbank ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 0,80’den başlayan faiz oranlarıyla yeni bir konut kredisi paketi sunduğunu açıkladı. Buna göre banka müşterilerine, 1-24 ay için yüzde 0,80, 25-48 ay için yüzde 0,89, 49-60 ay için yüzde 0,90 ve 61-120 ay için yüzde 0,95 gibi faiz oranları sunacak. Halkbank’ın yeni konut kredisi paketi, yeni satın alınacak konutlar için kullanılacak ve kredi üst sınırı 1 milyon TL olacak.

Bu ürünle ev sahibi olmak isteyenler için önemli fırsatlar sunulduğunu belirten Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ünal, “Halkbank olarak bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda en büyük önceliğimizin halkımızın bize ihtiyaç duyduğu her alanda destek vermek olacağını ifade etmiştik. Sözümüzün arkasında durduk ve müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre konut sahibi olabilmeleri için sektörün en uygun faiz oranlarıyla yeni bir konut kredisi paketi hazırladık. Ev sahibi olmak isteyen tüm halkımızı yeni konut kredi paketinin avantajlarından faydalanmak üzere Halkbank şubelerine bekliyoruz” açıklamasında bulundu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.