Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Kutsal Damacana 4 Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn Audi

Honda Türkiye’nin Yeni Başkanı Belli Oldu

Ekim 2010’dan bu yana Honda Türkiye’nin Başkanı olan Hideto Yamasaki 1 Nisan 2017 itibariyle görevini Takuya Tsumura’ya devrediyor.
Yamasaki, görevi devretmesinin ardından Honda Motor Co. Tokyo merkez ofisinde Amerika Bölgesi Satış Operasyonları Sorumlusu olarak Japonya’da görevine devam edecek.

 Yarın, gerçekleştirilecek görev değişimi ardından Yamasaki’nin yeni sorumluluk alanın Amerika pazarı olurken, tüm Amerika Satış Operayonlarından Sorumlu olarak Honda bünyesindeki çalışmalarına Japonya’da devam edecek.

Hideto Yamasaki Kimdir?
Honda Türkiye’nin yeni başkanı Takuya Tsumura Honda’da uzun yıllar boyunca farklı görev ve sorumluluk alanlarında çalıştıktan sonra Honda Türkiye’ye gelmeden önce son olarak Tokyo’da bulunan Honda Motor Co. merkez ofisinde Avrupa’dan Sorumlu Otomobil Planlama Bölümü’nün başında yer almaktaydı.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.