Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi akbank

İETT Michelin'le Anlaştı

Araba lastiği üreticisi Michelin, Ağır vasıta, otobüs, kamyonet ve inşaat filolarına önemli avantajlar sağlayan Michelin Solutions,İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri  (IETT) bünyesinde hizmet veren Karsan Otomotiv ile yaptığı işbirliği yaptı. Bu sayede 248 adet 12 metre CNG, 310 adet 18 metre diesel körüklü Breda Menarinibüs olmak üzere toplam 558 adet Karsan üretimi belediye otobüsünü Michelin lastikleriyle donatılacak.

“Büyük Filoları Olan İşletmeler İçin Yakıttan Sonraki En Önemli Gider Lastik Ve Lastik Yönetimi”
Yapılan işbirliğinin dünya çapında bir örnek model olduğunu belirten Michelin Türkiye Ağır Vasıta Lastikleri Ticari Direktörü Sertan Akçagöz, ”Büyük filoları olan işletmeler için yakıttan sonraki en önemli gider kalemi lastik ve lastik yönetimi ile ilgili. Belediye otobüsleri İstanbul trafiğinde 558 adet Karsan üretimi araç ile bütün gün önemli oranda hayatı kolaylaştırıyor. Biz de Michelin olarak, belediye otobüslerinin lastik yönetimi konusunda bütün sorumluluğunu üstleniyoruz. Ekipman, servis, satın alma gibi prosedürlerin hepsi bizim tarafımızdan yönetiliyor. Böylece ve verimlilik artarken kilometre maliyetlerde önemli düşsü elde ediyoruz.” dedi.
 
80 Dakika İçerisinde 360 Derece Hizmet
Michelin Solutions lastige bağlı herhangi bir sorun veya talepte 80 dakika gibi kısa bir sürede İstanbul’un neresinde olursa olsun araca ulaşıp talebi gerçekleştirme taahhüdü ile hizmet veriyor. Kilometre başına faturalandırma, yol yardımı, raporlama, stok yönetimi, lastik bakim yönetimi, filo yönetimi ve çözüme bagli hizmetleri bir arada sunan Michelin Solutions, Türkiye’de pek çok mega projeye hizmet sunuyor.



 

Anahtar Kelimeler:
IettMichelin Lastikleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.