Öne Çıkanlar Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin

Izgara Ateşinin Kralı Futbolun Ateşiyle Birleşti!

TAB Gıda, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile yaptığı anlaşmaların ardından, hazırladığı reklam filmlerini taraftarların beğenisine sundu.

Türkiye’de hızlı servis restoran zinciri sektörünün lideri TAB Gıda, Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış Burger King®, Popeyes®, Arby's®, Sbarro®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® markalarıyla futbol sahalarına hızlı bir giriş yaptı. Marka, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile yaptığı anlaşmaların ardından, hazırladığı reklam filmlerini taraftarların beğenisine sundu.

Türk sporunun gelişimine katkı sağlama vizyonuyla Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarlarına yönelik kazan-kazan temelli bir iş modeli geliştiren TAB Gıda, kulüplerle imzaladığı iş birliği anlaşmalarının ardından, hazırladığı reklam filmlerini yayınladı. 4 büyük kulübün her birinin karakteristik özellikleri göz önünde bulundurularak farklı hikayelerle çekilen reklam filmleri, taraftar ateşini Burger King® ateşiyle birleştiren bir tema üzerine kurgulandı.

TAB Gıda ve 4 büyük kulüp arasında 5 yıl boyunca devam edecek anlaşma kapsamında, 6 markanın toplamda 1200’den fazla restoranında takımları için hazırlanmış en sevilen menüleri tercih eden taraftarlar, kulüplerine çok kolay bir şekilde destek olabiliyor.

Yönetmenliğini Sarmaşık ve Kelebekler gibi ödüllü filmlerin yönetmeni Tolga Karaçelik’in yaptığı kampanyanın yaratıcı ajansı ise PunchBBDO.

KÜNYE

Reklamveren: TAB Gıda

Reklamveren Temsilcisi: Sinan Ünal, Burak Akın, İrem Güler, Görkem Akyavuz, Emel Onganer, Kerem Sakarya, Aslı Tanrıverdi, Vedat Tüysüz, Melis Demircigil, Gökçe Öztırak, Murat Demir, Elif Müftüoğlu, Zeynep Sakarya, Tuğba Kılıç, Akın Burak Aydemir

Reklam Ajansı: PunchBBDO

CCO: Ali Musa Paça

Kreatif Direktör: Mert Şentürk

Kreatif Ekip Lideri: Mehmet Güven

Art Direktör: Sena Karakaş

Müşteri İlişkileri: Esra Belsan

Prodüksiyon: Koray Öztürk, Beray Odabaşı

Grafik: İlker Ugan, Ozan Küme

Prodüksiyon Şirketi: Public

Yönetmen: Tolga Karaçelik

Müzik: Oğuz Kaplangı (Elec-trip)

Reklam fimleri için;

Beşiktaş: https://youtu.be/SWR3gu91Kks

Fenerbahçe: https://youtu.be/q9iPSFLGafk

Galatasaray: https://youtu.be/FqD6E9_THQk

Trabzonspor: https://youtu.be/S4YxuMiM-Uo

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.