Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 400 Milyon Turist Entübe Sayısı ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kuşadası Belediyesi Kara Harp Okulu yapı kredi

Lenovo Türkiye Akıllı Telefon Kategorisi Ülke Müdürü Hakan Sökmen Oldu

Lenovo Türkiye Akıllı Telefon Kategorisi Ülke Müdürlüğü’ne teknoloji ve hızlı tüketim sektörlerinde 20 yılı aşkın deneyimi bulunan Hakan Sökmen atandı.

PC, akıllı telefon ve sunucu alanında yenilikçi ürünleriyle büyük ilgi gören lider PC üreticisi Lenovo, mobil pazardaki hızlı gelişimini güçlü atamalarla
pekiştirmeye devam ediyor. Tablet ve akıllı telefon ürünlerini kapsayan, Lenovo Türkiye Akıllı Telefon Kategorisi Ülke Müdürlüğü’ne teknoloji ve hızlı tüketim sektörlerinde 20 yılı aşkın deneyimi bulunan Hakan Sökmen atandı.

Uzun yıllar Procter&Gamble’da yönetici pozisyonundu bulunan Sökmen, altı yıl boyunca Nokia’da Perakende Grubu Satış Direktörü olarak görev yaptı ve aynı göreve daha sonra Microsoft’ta da devam etti. Hacettepe Üniversitesi mezunu Hakan Sökmen, Lenovo’nun akıllı telefon ve tablet ürünlerindeki yeni stratejilerini hayata geçirecek. Sökmen, Lenovo’nun güçlü AR-GE’siyle geliştirilen ürünlerini pazarda yeni hamleler yapmak için kullanacak. Hakan Sökmen son olarak Lenovo Mobil Ürün Grubu Lideri olarak görev yapıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.