Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener akbank Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Lenovo Türkiye Satış Müdürü Gökhan Maviş Oldu

Lenovo Türkiye Satış Müdürü Gökhan Maviş Oldu

Dünyanın ve Türkiye’nin önemli bilgisayar üreticisi, Motorola markası ile akıllı telefon pazarında ve sunucu alanında da hızla büyüyen Lenovo’nun Türkiye yeni Kanal Satış Müdürü, Gökhan Maviş oldu.

Gökhan Maviş son 7 yıldır, Lenovo Türkiye’de iş ortakları yöneticiliği görevini sürdüyordu. Bilişim sektöründe de büyük tecrübeye sahip olan Maviş, Lenovo’nun kanal satış müdürlüğü görevine getirildi.

Gökhan Maviş Kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olan Maviş, iş hayatına bankacılık sektöründe başladı. 2000 yılında teknoloji sektörüne geçi yapan Maviş, 5 yıl satış müdürlüğü yaptıktan sonra 2005’te Microsoft’ta, kanal yöneticisi olarak çalışmaya başladı. 5 yıllık Microsoft deneyiminin ardından 2010 yılında Lenovo’da satış yöneticisi olarak çalışmaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.