Öne Çıkanlar diyarbakır Kent Ayyuka eNBE azerbaycan istanbul gündem özeti çin türkiye CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Rino virüs Shu Jueting

Little Caesars Şimdi Samsun'da 'Yetiş Sezar' Diyecek

Türkiye pizza sektöründe 91 şubesiyle tüketiciye ulaşan Little Caesars, 2019 büyüme hedefleri doğrultusunda yeni şubesini Samsun Atakum’da açtı.

Düzenlenen açılış töreni Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve SAMGİAD - Samsun Genç İş Adamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç’in katılımıyla gerçekleşti.

"YENİ YATIRIMLAR ATAKUM'A YAKIŞIYOR"

Törende konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bugün Atakum için mutlu bir ana tanıklık ediyoruz. İlçemiz hızla gelişiyor ve büyüyor. Son beş yılda 60 bin nüfus artışıyla Karadeniz’in en hızla büyüyen ilçesi oldu. İlçemize böyle güzel hizmet noktaları yakışıyor. Bu girişimler Atakum’un hem ekonomisine hem de istihdamına katkı sağlıyor. Yeni hizmet ve istihdam noktalarının açılması ilçe halkı olarak bizleri memnun ediyor. Girişimcilerimizi kutluyorum” dedi.

Açılış töreninde konuşan Samsun Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise Little Caesars gibi bir dünya markasını Samsun’a kazandıran franchise şube yatırımcıları Yıldıray Sandıkçı ve ortağı Edip Çakır’a Samsun Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu adına teşekkür etti.

 Açılış töreninde söz alan bir diğer isim SAMGİAD - Samsun Genç İş Adamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç; “Çok değerli üyelerimizin açtığı ve Atakum için çok müstesna hizmetlere sebep olacak bu girişimi kutluyor, 155 SAMGİAD üyesi ve Samsun ticaret hayatı adına kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

"SAMSUN'UN ÖNEMİ BÜYÜK "

65’i İstanbul olmak üzere; Ankara, Mersin, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Kocaeli (İzmit), Hatay, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Balıkesir ve Zonguldak‘ta toplam 91 noktada hizmet veren Little Caesars’ın bu  yıl “Yetiş Sezar” diyerek herkese koşacağını anlatan Little Caesars Pizza’nın Operasyon Direktörü İlker Yıldız, Samsun’un önem verdikleri bir lokasyon olduğunu dile getirdi.

"15 YENİ ŞUBE DAHA AÇACAĞIZ"

Şubelerinin yüzde 76’sı franchise kuruluşlar tarafından işletilen Little Caesars’ın, yakın gelecekte 15 yeni şube açacağını anlatan Yıldız, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millî Mücadele Hareketini başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 100. yılında bu anlamlı kentimizde olmak bizler için büyük anlam taşıyor. Açtığımız bu yeni şube ile Little Caesars’ın birbirinden nefis lezzetlerini Samsun halkına sunacağımız için çok mutluyuz. Genç – yaşlı, her yaş ve kesimden insanı acıktığı anda sağlıklı, lezzetli ve ev yapımı kadar doğal bir pizza ile uygun fiyata buluşturmayı hedefliyoruz. Pizza günümüzde her yaş ve kesimden insanın tercih ettiği bir lezzet. Biz de bu talebe cevap verebilmek adına Sezar’ın sınırlarını ortadan kaldırdık ve ‘Yetiş Sezar!’ dedik. Sezar artık yemek yetiştiremeyen ev hanımından öğrencilere, ailecek yenecek keyifli akşam yemeklerinden acelesi olanlara kadar her ihtiyaca seslenecek” dedi.

" YETİŞ SEZAR DİYENİN YANINDA OLACAĞIZ"

2019 yılında Little Caesars ailesini yeni franchise şubelerle büyütmeye devam edeceklerini dile getiren Yıldız, “2019’da yeni konseptimiz ve büyüme hamlelerimiz ile daha çok noktada varlık göstereceğiz. ‘Yetiş Sezar!’ diyen herkesin yanında olacağız. Bu yıl Marmara Bölgesi ağırlıklı olmak üzere mevcut illerimizde ve o illere yakın lokasyonlara büyümeye devam edeceğiz. Yeni konseptimizin de yaratacağı ivme ile ilk etapta 15 yeni şube açmayı hedefliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.