Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn Aubameyang atv ankara türk telekom Yıllık Gelir Vergisi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı mı Patent İş Birliği Antlaşması

Nestlé Türkiye Çikolata Ve Şekerleme Genel Müdürlüğü Görevine Özgür Karakaş Atandı

2015 yılından bu yana Nestlé İş Mükemmellik Direktörlüğü görevini yürüten Özgür Karakaş, Nestlé Türkiye Çikolata ve Şekerleme İş Birimi Genel Müdürlüğü’ne atandı.

Özgür Karakaş Kimdir?
Özgür Karakaş, Alman Lisesindeki eğitiminin ardından Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden 2003 senesinde mezun oldu. Nestlé ailesine Ekim 2003’de Yönetici Adayı olarak katılan Karakaş, satış, pazarlama ve iş mükemmelliği alanlarında yurtiçi ve yurtdışında çeşitli sorumluluklar aldı.

2012 yılında Avrupa Bölgesi Sürekli Mükemmellik Lideri olarak Nestlé Almanya’ya transfer olan Özgür Karakaş, Nisan 2015’den bu yana Nestlé İş Mükemmellik Direktörü olarak görev yapıyordu. Özgür Karakaş, 1 Ağustos 2017 itibariyle Nestlé Türkiye Çikolata ve Şekerleme Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.