Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kara Harp Okulu emniyet cumhurbaşkanı 31 Mart yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri 30 Mart 2024 Pazar Gündemi

Nestle Yeni Çikolata Serisini Sevgililer Gününde Tanıttı

Nestlé Professional, Sevgililer Günü’nde, aşk tadında yeni bir seriye imza attı ve geliştirdiği Nestlé Docello Profesyonel Çikolata Serisi’nin ilk ürünlerini tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamada, ürettikleri yeni çikolatalar serisindeki pul çikolatalar, tekli bitter ve sütlü kuvertür bloklar çikolatalı tatlıdan Nestlé Docello Waffle Çikolata serisindeki bitter ve sütlü sürülebilir çikolatalar arasında yerini alacağı belirtildi.

Yeni seri çikolatalar hakkında şu bilgiler verildi:

Nestle’nin Yeni Seri Çikolata Ürünleri

Nestlé Docello Profesyonel Çikolata Serisi’nde birbirinden lezzetli bitter, sütlü, fildişi pul çikolatalar ve bir Nestlé Professional klasiği olan tekli, bitter ve sütlü blok kuvertürler var. Küçük formatlarıyla kolay eriyen pul çikolatalar 2.5 kiloluk ambalajlarında bitter, sütlü ve fildişi çeşitlerinde üretildi.

Nestlé Docello Waffle Çikolata Serisi, waffle için özel olarak üretildi. Bitter ve sütlü çeşitlerindeki sürülebilir çikolatalar çok daha akışkan bir yapıya sahip olmalarıyla şeflerin işini kolaylaştırıyor. Serideki 10 kiloluk üründeki pompa, kolay bir dozajlama sunuyor.

Açılışın tanıtımında konuşan Nestlé Professional Türkiye Ülke Müdürü Arzu Alibaz, “Yeni seriyle Nestlé’nin 150 yıllık köklü geçmişini, yüzyılı aşkın uzmanlığını ve ürünlere adanmış uluslararası tecrübesini yansıttıklarını ifade ederek “Nestlé Docello Profesyonel Çikolata serisini kafe, pastane, otel, butik çikolata ve waffle müşterilerinin ihtiyaçlarına göre geliştirdik. Bu yeni ürün serimiz ile birlikte Nestlé Kakao ve Nestlé Docello markalı mevcut Panna Cotta ve Crème Brulée ürünlerimizle beraber profesyonel tatlı çözümleri kategorisini güçlü-kaliteli-premium ürünlerle büyütmeye devam ediyoruz” dedi.
 

 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.