Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Nike ve NBA Ortaklığı Gelecek Sezon Başlıyor

Nike’ın tasarladığı NBA formaları, yeni sezonda sahalarda görülecek.
 
Nike ve NBA arasında 2015 yılında yapılan anlaşma, 2017-18 sezonunda uygulamaya konacak. Yaptığı forma tasarımının ayrıntılarını paylaşan Nike, oyuncuların vücut ısısı ve ter bilgilerini içeren üç boyutlu vücut haritalarından yararlandığını açıkladı. NBA oyuncularının yeni formanın ilk versiyonlarından itibaren sundukları geri bildirimler doğrultusunda geliştirilen tasarımda formanın kolu, yakası ve yan dikişleri sporcuların performansını engellemeyecek şekilde değiştirildi.

Oyuncular Değerlendirmede Bulundu
Yeni formalarla ilgili konuşan basketbolcu Kyrie Irving, "Nike'ın yeni NBA formalarını geliştirme aşamasında sunduğumuz tüm geri bildirimleri dikkate almış olması bile tek başına çok şey ifade ediyor. Yeni tasarımı denemek için sabırsızlanıyorum" dedi.
Bir diğer ünlü oyuncu Draymond Green ise "Hem iyi görünüp hem de iyi hissettiğinizde, iyi bir oyun çıkarıyorsunuz. Sahaya çıktığım zaman rakibim karşısında avantaj sağlayacak her yola açığım" şeklinde konuştu.

“Home” Ve “Road” devri bitiyor
NBA formalarındaki ev sahibi takımlar için kullanılan "Home" ve konuk takımlar için kullanılan "Road" tasarımları sonlanacak. Yeni sezonda ev sahibi takımlar kendi sahalarında yapacakları tüm maçlar için giyecekleri formalarını kendileri seçecek, konuk takımlar da zıt renklerde bir forma giyecekler.
Yeni sezonun başlangıcında sahalarda görülecek NBA formalarının ilk iki versiyonu, “Association” ve “Icon” adlarını taşıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.