Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Pegasus’tan Yüzde 50 İndirim Kampanyası

Pegasus Hava Yolları, misafirlerine 15 Mart – 22 Haziran 2017 arasında yapacakları tüm uçuşlarda yüzde 30 ile yüzde 50 arasında değişen indirimlerle uçma fırsatı sunuyor.

Hava yolu şirketinden yapılan açıklamada, bahar kampanyasıyla biletlerini 15 – 17 Şubat tarihlerinde www.flypgs.com’dan ve Pegasus mobil uygulamasından alanlar, 15 Mart – 22 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında, her şey dahil bilet fiyatlarının üzerinden yüzde 30 ile yüzde50 arasında değişen indirimlerle uçma fırsatı elde ettiklerini bildirdi.

Kampanyadan faydalanmak isteyenler, hat bazındaki indirim oranlarını https://www.flypgs.com/kampanyalar/tüm hatlarda 50ye varan indirim kampanyası adresinden inceleyebilir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.