Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE akbank Entübe Sayısı

PERYÖN 'ün İnsana Değer Büyük Ödülü Avrupa' ya Açılıyor

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin 11. kez düzenlediği PERYÖN İnsana Değer Ödülleri Avrupa’ya açıldı. PERYÖN İnsana Değer Ödülleri Büyük Ödülü; 2019 itibariyle hali hazırda 32 ülkeyi temsil eden EAPM - Avrupa İnsan Yönetimi Derneği tarafından tanınan ilk özel ödül oldu. Bu gelişme ile katılımcı kurumlar artık uygulamalarını tüm Avrupa’ya duyurabilecek. PERYÖN İnsana Değer Ödülleri ayrıca bu yıl, büyük ölçekli kurumlara ve KOBİ’lere özel ayrı kurgusu ve farklı değerlendirme süreçleri ile etki alanını genişletti. 

12 Şubat 2019, İstanbul;
İnsan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi, yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanıtmayı, örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre kazandırmayı amaçlayan PERYÖN İnsana Değer Ödülleri, 11. senesinde Avrupa’ya açıldı. 
PERYÖN İnsana Değer Ödülleri, Büyük Ödülü; 2019 itibariyle hali hazırda 32 ülkeyi temsil eden çatı derneği EAPM - European Association for People Management,  Avrupa İnsan Yönetimi Derneği tarafından tanındı ve desteklendi. 
PERYÖN İnsana Değer Ödülleri böylelikle EAPM’nin global anlamda desteklediği ilk ve tek ödül oldu. EAPM’nin insan yönetimi alanında dünyadaki en önemli iki otoriteden biri olduğunu anlatan PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Berna Öztınaz, onlarca ülke ve süreç arasından sıyrılmış olmaktan çok mutlu olduklarına değindi. Öztınaz; “2019 senesinde çok önemli bir adım attık ve ‘bilgiyi üretmek ve paylaşmak için hiçbir sınır olamaz’ dedik. En büyük ödülümüz olan ‘İnsana Değerde Liderlik’ artık Avrupa çatı derneğimiz tarafından da tanınıyor. EAPM tarafından desteklenen tek ödül olmak, ne kadar doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi” dedi. 
EAPM’nin büyük ödül değerlendirme sürecinde de yer alacağını anlatan Öztınaz, “İnsana Değerde Liderlik Kategorisi başvurularının neticelendirilmesi aşamasında EAPM Başkan Yardımcısı Sayın Bob Morton’u jürimiz olarak ağırlayacağız. Kendisinin sürecimizi küresel bakış açısı ile zenginleştireceğine inanıyorum” dedi. Öztınaz bu gelişme ile katılımcı kurumların da artık dünyaya açıldığını ve başarılı uygulamalarını tüm Avrupa ile paylaşma şansı bulduğunu da söyledi. 


“KOBİ’lere kapılarımızı açtık”

PERYÖN İnsana Değer Ödülleri’nin bu sene kategori ve metodoloji anlamında da bazı değişikliklere gittiğini ve artık KOBİ’lere de daha etkin seslendiğini anlatan Öztınaz, “Ödüllümüzü 2019’da bir adım daha ileri taşıdık. Gelişimlerini desteklemek, yol haritaları çıkartabilmek amacıyla, ülkemizin dinamosu olan KOBİ’ler için de özel ödül süreçleri tasarladık. Büyük, orta ya da küçük ölçekli işletmeler için ayrı değerlendirme kriterleri belirledik. KOBİ’lerimizin önü açıldı. Bu sene onların da seslerini tüm Avrupa’ya duyurması en büyük arzumuz” dedi 


Son başvuru tarihi: 22 Şubat 2019

Bu seneki başvuru süresinin 22 Şubat 2019 tarihinde biteceğini ve ödül sürecine gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını anlatan Öztınaz, “İnsan kaynakları yönetimi yaklaşımları, gelişime ve değişime en fazla fırsat sunan alanlardan biri. Dolayısıyla deneyimlerimizi paylaşmanın sektöre hız ve verimlilik kazandırdığını gözlemliyoruz. Odağına işi ve insanı alan ödül sürecinin iş dünyasına yarattığı katma değer PERYÖN olarak bizi çok gururlandırıyor. Bu nedenle çalışma hayatında sürdürülebilir gelişim için kurumların ödül sürecine katılımı çok değerli. Her ölçekten kurumu PERYON İnsana Değer Ödülleri’ne bekliyoruz. Ayrıca ödül sürecimize gönüllü desteklerinden dolayı ARGE Danışmanlık’a teşekkür ediyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.