Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE akbank Entübe Sayısı

Philips Türkiye’nin İnsan Kaynakları Direktörü Ayça Bilgin Oldu

Philips Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları Direktörü Ayça Bilgin oldu. Ayça Bilgin, Ekim ayı itibariyle Philips Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevini üstlendi.

Ayça Bilgin Kimdir?

Ayça Bilgin, lisansını Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde, yüksek lisansını Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri ve Örgüt Psikolojisi alanında tamamladı. ICF Yönetici Koçluğu Sertifikasyon programını bitiren Bilgin, Mindfulness ve Pozitif Psikoloji alanlarının iş hayatında uygulanmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirdi. Bilgin, bugüne kadar Tüpraş, Avon Kozmetik, Philip Morris ve Merck Sharp Dohme şirketlerinde İnsan Kaynakları departmanlarında çeşitli görevlerde yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.