Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ırak türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4

Podıum Ankara'ya Sinan Akçil Fırtınası Geliyor!

Ankara’nın sevilen ,düzenlediği etkinlik ve kampanyaları ile takip edilen gözde Alışveriş Merkezi Podium Ankara, 2019 yılının yazına sevilen sanatçıların konserleri ile damga vurmaya devam ediyor.


Müzik kariyeri ile dikkat çeken,sevilen birçok şarkının yazarı ve video klipleri milyonlar izlenen Sinan Akçıl Podium Ankara’da sevenleriyle buluşuyor.Her şarkısı çıktığı dönemde dillerde aşina olan sanatçının yeni şarkısı ‘’GOY GOY’’ ile de müzik piyasasında hızlı çıkışını sürdüyor.
Tüm sevilen şarkılarından oluşan muhteşem bir repertuar ve DJ eşliğinde ,harika sahnesi ile Sinan Akçıl 20 Temmuz saat 17.00 ‘de performansını sergiliyor olacak.
Üstelik Podium Ankara tarafından  sosyal medya üzerinden düzenlenen yarışmada sanatçı ile birebir tanışma fırsatına katılım şansı sürüyor.Yoğun ilgi gösterilen yarışmaya siz de katılın,Sinan Akçıl ile birebir tanışıp fotoğraf çektirme şansı yakalayın.

‘’Kendimi Podium’da Buldum’’ diyenler,20 Temmuz 2019 Saat 17.00’de Podıum Ankara’da gerçekleşecek bu muhteşem ve eğlence dolu müzik ziyafetine siz de davetlisiniz.
Zenginleşen marka karması, Podium Sokak ve Podium Cadde konsepti ile ,beğenilen ,takip edilen etkinlikleri ve her  ay kazandıran kampanyaları ile Podium Ankara Alışveriş Merkezi ‘ni siz de sosyal medya hesapları üzerinden de takip edin, alışverişin çok yönlü keyfini siz de yakalayın.

Anahtar Kelimeler:
Sinan Akçıl
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.