Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak suriye türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal

QNB Finansbank İle Vergi Ödemelerinde Üç Taksit İmkânı
Vergisini QNB Finansbank kredi kartları ile ödeyen, üç taksit fırsatı elde edecek.

Vergi ödemelerinde de müşterilerine özel çözümler ve ayrıcalıklar sunan QNB Finansbank, Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Kira Geliri Vergisi’ni üç aya kadar taksitle ödeyebilme seçeneği sunuyor. Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Kira Geliri Vergisi ödemelerini Temmuz ayı boyunca QNB Finansbank kredi kartlarıyla yapanlar, üç taksitle ödeme yapma imkânına sahip olacak.
Ödemeler www.vergikolay.com.trwww.gib.gov.tr, internet/cep şubelerinden ve tüm QNB Finansbank şubelerinden yapılabilecek.

QNB Finansbank Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Koras, “Müşterilerimizin CardFinans ayrıcalığını Motorlu Taşıtlar Vergisi gibi zorunlu harcamalarında da hissetmesi için düzenlediğimiz kampanya Temmuz ayı boyunca geçerli olacak” dedi.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.