Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook tüketici fiyat endeksi 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 400 Milyon Turist ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kara Harp Okulu yapı kredi emniyet kadıköy belediyesi cumhurbaşkanı

QNB Finansbank'ta SGK İle Emekli Promosyonu İçin Anlaştı

QNB Finansbank'da emeklilere promosyon ödemesi çalışmasında Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşma imzaladı.  

Maaş hesaplarının bulunduğu bankaların emeklilere promosyon ödemesi kararının ardından QNB Finansbank, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile protokol imzaladı. QNB Finansbank ödemelere mart ayında başlayacak ve mayısta da devam edecek. QNB üç yıllık taahhütname imzalayan emekli maaş hesabı müşterilerine maaş tutarına göre tek seferlik ve peşin promosyon ödemesi yapacak.
Banka, üç yıl için aylık bin TL’nin altında maaş alan emeklilere 300 TL, bin ile 2 bin TL arasında maaş alan emeklilere 375 TL, 2 bin TL’nin üzerinde maaş alanlara ise 450 TL promosyon ödemesi gerçekleştirecek.
Promosyondan yararlanmak isteyen emekliler QNB Finansbank şubelerine başvurabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.