Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı

QNB Finansbank’tan KOBİ’lere Özel 6 Ay Geri Ödemesiz İşe Dönüş Kredisi

QNB Finansbank, Covid-19 (Corona Virüs) pandemisi nedeniyle dönemsel nakit akışı ve yeni döneme hazırlık amacıyla yatırım ihtiyacını karşılamak üzere KOBİ’lere destek olmak amacıyla yeni bir kredi paketi daha sunuyor.

QNB Finansbank işe dönüş kredisi çerçevesinde KOBİ’ler, 6 aya kadar ödemesiz, 36 ay vadeli aylık yüzde 0,75’ten başlayan faizlerle taksitli ticari kredi kullanabilecekler. Paket kapsamında tarım sektöründeki firmalar için de hasat dönemine uygun kredi bulunuyor. Tarım sektöründe faaliyet gösteren firmalar ve çiftçiler de İşe Dönüş Kredisinden faydalanabilecek.

QNB Finansbank Bireysel Bankacılık ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, COVID -19 sürecinden olumsuz etkilenen reel sektörü desteklemek üzere Mart ayından bu yana, kredi geri ödemelerini 3 ay ertelediklerini, KGF ve KOSGEB destekli krediler kullandırdıklarını, yeni işe geri dönüş kredisiyle de nakit akışında zorlanacak, yeniden işine dönecek birçok firmaya 6 ay ödemesiz dönem ile destek olmak istediklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.