Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak suriye türk telekom

Roche Diagnostik Türkiye’de Üst Düzey Atama

Roche Diagnostik Türkiye, sağlık sektöründe uzun yıllara dayanan satış ve saha yönetimi tecrübesine sahip Volkan Girgin’in, 3 Mayıs 2017 itibarıyla Merkezi ve Hastabaşı Tanı Çözümleri Satış Direktörü olarak yeni görevine başladığını duyurdu.

Volkan Girgin Kimdir?
Lisans eğitimini Ortadoğu Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamladıktan sonra turizm sektörüne adım atan Volkan Girgin, 1997 yılında Roche İlaç Türkiye Ankara bölgesinde Satış Temsilcisi olarak çalışmaya başladı. Girgin, daha sonra Bölge Müdürü olarak görev yaptığı Roche İlaç Türkiye bünyesinde 10 yıl boyunca bulunduğu her pozisyonda farklı başarılara imza attı. Kariyer yolculuğuna yine aynı sektörde devam eden Volkan Girgin, önce Bilim İlaç’ta Satış & Tanıtım Müdürü olarak ardından Daiichi Sankyo’da Ulusal Satış Müdürü olarak başarılı çalışmalarını sürdürdü. Satış stratejisi, iş planlaması, saha ve bayi yönetimi konularında uzman olan Girgin, son olarak Medtronic firmasında Türkiye ve Azerbaycan'dan sorumlu Kıdemli Satış Müdürü olarak görev yapıyordu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.