Öne Çıkanlar tbmm çin chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka

Teksüt, İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürlüğü’nü Açtı

Teksüt, Perakende noktalarına daha verimli ve hızlı servis sunabilmek amacıyla İstanbul Anadolu Yakası’nda yeni bir bölge müdürlüğü açtı. Açılan müdürlük İstanbul Anadolu Yakası’nın yanı sıra İzmit ve Adapazarı’na da hizmet verecek.

Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşlarından biri olan Teksüt; İstanbul Avrupa, Bursa ve Ankara Bölge Müdürlüklerinden sonra Kuzey Marmara’daki müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürlüğü’nü devreye soktu.

Ataşehir’de kurulan yeni bölge müdürlüğü ile ilgili bilgi veren Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, “Ürünlerimizi müşterilerimize sunan perakende noktalarına daha süratli, verimli ve kaliteli servis sunmak istiyoruz. O nedenle bu bölge müdürlüğünü oluşturduk. Buradan Anadolu yakasının yanı sıra İzmit (Kocaeli) ve Adapazarı'ndaki (Sakarya) iş ortaklarımıza da servis vereceğiz” diye konuştu.

Bölge müdürlüğü sayısını 4’e çıkardıklarını aktaran Murat Keleş, Teksüt olarak iç piyasadaki bulunabilirliklerini geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Geniş ürün yelpazesi sunuyor
Teksüt; UHT süt, beyaz peynir, kaşar peyniri, krem peynir, tereyağı, sürülebilir beyaz peynir, süzme peynir, labne, kaymak, yoğurt ve ayranın yanı sıra Mihaliç, Çeçil, Dil, Çerkez, Otlu, Urfa, Örgü, Üçgen, Misket ve Çubuk Peynir gibi 40’ı aşkın ürünüyle tüketicilere en yüksek kalitede süt ürünleri sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.