Öne Çıkanlar palandöken Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi çin

THY Uçuşta Kesintisiz İletişim Sunuyor

Yolcu memnuniyetine odaklı çalışma anlayışıyla üst üste 6 yıl “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları, hizmete alacağı eXPHONE uygulaması ile yolcularına uçuş sırasında kesintisiz iletişim imkanı sağlıyor.
 
Türk Hava Yolları, filosundaki Boeing 777 ve Airbus 330 tipi uçaklarda sunduğu Wi-Fi ve Canlı TV hizmetlerine ek olarak eXPhone ile mobil cihazlardan (konuşma hariç) güvenli bir şekilde internet erişimi ile e-posta kontrolü, sosyal medya hesap (facebook, twitter...) güncellemeleri ve SMS alışverişinin yanı sıra mobil mesajlaşmaya (whatsapp, line gibi) imkân sağlayan uygulamayı, Nisan ayı itibari ile yolcuların hizmetine sunacak.
 
Entegrasyon temsilcileri Panasonic/AeroMobile olan uygulama, uçak kalktıktan belli bir süre sonra kabin ekipleri tarafından yolculara anons edilecek. Ardından telefonların “Data Roaming” modu aktif olması koşuluyla herhangi bir işleme gerek olmaksızın eXPhone uygulaması otomatik olarak devreye girecek. Uygulama uçak inişe geçene kadar ki süre boyunca kullanılabilecek.
 
Yolcular, uygulamanın kullanım detaylarına Skylife’tan ulaşabilecek. Uygulama yolcuların hizmet aldığı operatörlerin uluslararası dolaşım ücreti ile ayni olup yolcuların faturalarına yansıyacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.