Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak suriye türk telekom

Türk Telekom Prime ve Özsüt’ten “Tatlı” Kampanyası

Türk Telekom Prime, Özsüt ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle 5 Eylül – 5 Aralık tarihleri arasındaki kampanya kapsamında Özsüt’ten bir sütlü veya şerbetli tatlı alan Türk Telekom Prime müşterilerine bir kazandibi veya 2 top dondurma hediye olarak sunulacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin SMS yoluyla kampanyaya başvuru yapmaları ve katılım şifresi almaları yeterli olacak. Türk Telekom Prime mobil hat sahipleri sadece PRIME OZSUT; Türk Telekom Prime Evde İnternet hat sahipleri ise PRIMEOZSUT yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak TC Kimlik numaralarını ekleyerek bu mesajı 6262’ye göndermeleri, ardından gelen katılım şifresini Özsüt mağaza yetkilisine iletmeleriyle lezzetli ikramların tadını çıkarabilecekler.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.