Öne Çıkanlar tbmm çin chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka

Türkiye Finans’ta Yönetim Değişikliği

Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürlüğü görevine vekaleten, Finans ve Strateji’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdüllatif Özkaynak getirildi.

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Osman Çelik, 27 Haziran 2016 tarihi itibarıyla Türkiye Finans’taki görevlerinden ayrıldı. Çelik’in yerine, Finans ve Strateji’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdüllatif Özkaynak vekaleten görevlendirildi.

Dün itibarıyla vekaleten, Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürlüğü’ne getirilen Abdüllatif Özkaynak, 1960 yılında Antalya’da doğdu ve çalışma hayatına Egebank’ta başlayarak burada 1985/1998 yılları arasında çeşitli pozisyonlarda görev aldı. 1998 yılında Anadolu Finans Kurumu’nda Mali İşler Grup Müdürü olarak göreve başlayan ve Family Finans ve Anadolu Finans’ın birleşme süreci ile bankanın çoğunluk hisselerinin NCB’ye satış sürecinde aktif rol oynayan Özkaynak, Türkiye Finans Katılım Bankası’nda Muhasebe ve Bütçe Mali Kontrol Departmanı’nda Müdürlük görevini yürüttü ve Ağustos 2011’de Finans’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’nı üstlendi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.