Türkmenistan AIMAG İçin Geri Sayıma Başladı

Aşkabat’ta beşincisi yapılacak Asya Kapalı Salon ve Dövüş Sanatı Oyunları’na bu yıl Okyanusya ülkeleri de katılacak.
 
Türkmenistan, 5. Asya Kapalı Salon ve Dövüş Sanatı Oyunları (AIMAG) için hazırlıkları tamamladı. Asya ve Okyanusya bölgelerinde yer alan 62 ülkeden binlerce sporcunun mücadele edeceği müsabaka, 17-27 Eylül tarihlerinde düzenlenecek.

Polimeks tarafından inşa edilen Aşkabat Olimpiyat Kompleksi’nde yapılacak organizasyonda, binlerce sporcu yirmi bir farklı dalda madalya mücadelesi verecek.
Aşkabat Olimpiyat Kompleksi’nde antrenman sahalarının da yer aldığı 5 bin kişi kapasiteli kapalı arenanın yanı sıra açık spor alanları, çok amaçlı spor tesisi, tıp ve rehabilitasyon merkezi ve doping kontrol merkezi de yer alıyor.

Organizasyonun açılış ve kapanış törenlerinden sorumlu olan Polimeks’in Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, “Polimeks olarak, bu projeleri A’dan Z’ye tasarlamış ve inşasını tamamlamış olmaktan tüm Türk firmaları adına gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.