Uçak Finansmanı Alanında THY’ye 3 Ödül

“Bonds & Loans”un bu yılki değerlendirme sonuçlarına göre Türk Hava Yolları, uçak finansmanı dalında, “Yılın En İyi Ulaştırma ve Taşımacılık Finansmanı”, “Yılın En İyi Ticaret ve İhracat Finansmanı” ve “Yılın En İyi Yapılandırılmış Finansmanı” ödüllerinin sahibi oldu.

İstanbul’da gerçekleştirilen ödül törenine, markayı temsilen Türk Hava Yolları Finansman Başkanı Ayşegül Denli katıldı. Ödülleri, bayrak taşıyıcı adına teslim alan Denli, “Küresel ölçekte oldukça zor bir yıl olan 2016 genelinde, finansman dalında 3 ödüle birden lâyık görülmek bizler için çok önemli. Türk Hava Yolları ailesi olarak havacılığa dair her alanda başarı sağlamak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bu gayretimizin süreklilikle takdir ediliyor olması ve ‘Bonds and Loans’ gibi önemli kuruluşlarca ödüllendiriliyor olmak bizim için hem gurur hem de motivasyon kaynağı” dedi.

Ödüller

Türk Hava Yolları, Eylül- Kasım 2015 döneminde teslimi gerçekleşen, 3 A321-200 uçaklarının finansmanıyla “Yılın En İyi Yapılandırılmış Finansmanı” dalında ikincilik ödülüne layık görüldü. Türk Hava Yolları, 2015 yılı Eylül ayında teslim alınan 1 B777-300ER uçağının finansmanı ile de “Yılın En İyi Ticaret ve İhracat Finansmanı” dalında ikincilik ödülüne lâyık görüldü. Toplam finanse edilen miktar 16,8 Milyar JPY oldu.
 
Bayrak taşıyıcı havayolu aynı zamanda, Mayıs- Ağustos 2016 arasında teslimi gerçekleşen 1 B777-300ER ve 8 B737-800 uçaklarının finansmanıyla “Yılın En İyi Ulaştırma ve Taşımacılık Finansmanı” dalında üçüncülük ödülüne layık görüldü. Toplam finanse edilen miktar 430 Milyon Euro olurken, küresel taşıyıcı uyguladığı finansal kiralama yöntemi ile seçkin ve yenilikçi bir finansmanı başarıyla tamamlamış oldu.

Geçmiş Ödüller

  • 2006 Jane’s Transport - Yılın Uçak Finansmanı Anlaşması (Orta Doğu)
  • 2008 Jane’s Transport - Yılın Finansal Kiralama Anlaşması (Avrupa)
  • 2008 Airfinance Dergisi - Yılın Anlaşması (Avrupa)
  • 2011 Jane’s Transport - Yılın Uçak Finansmanı Anlaşması (Avrupa)
  • 2012 Airfinance Dergisi - Yılın Havayolu
  • 2013 Airfinance Dergisi - Yılın Vergi Kalkanlı Uçak Finansmanı 
  • 2013 Global Transport Finance - Yılın Finansal Kiralama Anlaşması (Avrupa)
  • 2014 Bonds & Loans Awards - Yılın Yapılandırılmış Finansmanı (Türkiye)
  • 2015 Airfinance Dergisi - Yılın Vergi Kalkanlı Uçak Finansmanı 
  • 2015 Airfinance Dergisi - Yılın Uçak Motoru Finansmanı
  • 2015 Bonds & Loans Awards - Yılın Ticaret ve İhracat Finansmanı (Türkiye)
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.