Öne Çıkanlar palandöken gündem tbmm chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi çin kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi

U.N. Ro-Ro'dan 15 Temmuz Kampanyasına Destek
U.N. Ro-Ro İşletmeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İstanbul’dan İtalya’ya yapacağı seferin tüm hasılatını, “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”na bağışlayacak. 

İstanbul’dan Pendik ile Ambarlı ve Mersin’den, İtalya’daki Trieste ve Ancona Limanları’na, Pendik’den Fransa’daki Toulon Limanı’na düzenli ro-ro seferleri yapan U.N. Ro-Ro, 15 Temmuz 2016’da ülkemize karşı yapılan hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine ve yaralanan vatandaşlara yönelik başlatılan yardım kampanyasına destek verecek. 30 Ağustos tarihinde yapılacak seferde müşterilerin, tarife bedellerinin üzerinde ödeme yapmak istemesi durumunda, bu tutar da yine direkt olarak bu kampanyaya gönderilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş. CEO’su Sedat Gümüşoğlu; “ U.N. Ro-Ro olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temel değerlerini, anayasal düzeni ve demokrasi geleneğinimizi tehdit etmeye kalkışan 15 Temmuz’daki saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu kampanyaya katılmaktan onur duyuyoruz.

Bağışta bulunacağımız gemimizin sefer tarihini özellikle 30 Ağustos olarak belirledik. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bu şekilde daha da anlamlı kılmak, şehitlerimizin ailelelerine ve yaralanan vatandaşlarımıza destek olmak bizler için bir bağıştan ziyade görev niteliği taşıyor. Yaralı olan tüm vatandaşlarımızın en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını umut ediyoruz” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.