Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Vodafone Freezone Son Ses Online Müzik Yarışması’nda Finale Doğru

Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek üzere bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”nda halk oylaması başladı. Türkiye’nin yeni genç sesini seçmek için Acunn.com/FreezoneSonSes adresinden 25 Nisan’a kadar oy verilebilecek.

17 Nisan 2019 – Vodafone’un gençlik markası Vodafone FreeZone’un, Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini gerçekleştireceği “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”nda halk oylaması başladı. Tarık Sezer ve ekibinin belirlediği 30 genç yarı finalist için Acunn.com/FreezoneSonSes adresinden 25 Nisan’a kadar oy verilebilecek. Finalistler, 26 Nisan’da yine Acunn.com/FreezoneSonSes adresinde açıklanacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, “Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz ‘Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması’ ile gençlerimize ‘Türkiye’nin yeni genç sesi’ olma konusunda fırsat eşitliği sunuyoruz. Gençlerin ünlü isimlerden koçluk alabilecekleri, profesyonel ekipmanlar ve orkestra desteğiyle yeteneklerini sergileyebilecekleri ve seslerini YouTube aracılığıyla milyonlara duyurabilecekleri yarışmamızda 30 genç yarı finalist için halk oylamamız başladı. Türkiye’nin yeni genç sesini seçmek üzere herkesi Acunn.com/FreezoneSonSes adresinden 25 Nisan’a kadar oy vermeye davet ediyoruz.” dedi. 

Final 20 Mayıs’ta

Jüri üyeleri Simge ve Buray’ın takımlarında yer almak üzere 15’er kişilik 2 ayrı gruba ayrılan yarı finalistlerin Vodafone FreeZone Stüdyo’da kaydedilen koçluk, tanışma ve performans videoları, hem Acunn.com/FreezoneSonSes sayfasında, hem de Vodafone FreeZone YouTube kanalında yayınlanmaya başladı. Acunn.com/FreezoneSonSes üzerindeki performanslar için yapılacak halk oylamasının ardından jüri özel puanı ve basın jürisi puanının da eklenmesiyle en çok oy toplayan 6 yarışmacı finale yükselecek. 20 Mayıs’ta yapılacak ve Vodafone FreeZone YouTube ile TV8,5 kanallarından canlı yayınlanacak finalde yine halk oylamasıyla Türkiye’nin yeni genç sesi seçilecek.

Geçen yılın 2 katı başvuru oldu

“Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”, bu yıl tüm Türkiye’den 6 bin 800’ü aşkın başvuruyla geçen yılın yaklaşık 2 katı başvuru sayısına ulaştı. “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”nda yarı finale kalan isimler şöyle: Tuğçe Akdaş, Ayşe Nur Köksal, Reyhan Toy, İlayda Yüksel, Berfin Şevval Öztemel, İrem Usludur, Zeynep İde, Nur Doğan, Kürşat Nayim, Elif Yılmam, İbrahim Başaran, Berfin Kalkan, Ahmet Enes Demirci, Şevval Ekiz, Cansu Ese, Göktuğ Tavacı, Tugay Erdoğan, Sevda Sıla Boduroğlu, Lale Tagıyeva, Yezdan Şahin, Ali Alınpak, Mehmet Koç, Ege Özküçük, Nilay Güzel, Can Ünal, Nisan Güngör, Nurettin Üsküp, Uygar Cem Ballıoğul, Baran Sertkaya, Taylan Bayri.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.