Öne Çıkanlar gündem palandöken Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka

Vodafone’dan 3. Yıldıza Özel Kampanya

Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş’ın önemli sponsoru Vodafone, 3 yıldızadidas 2017-2018 formaları şerefine kampanya düzenliyor. Beşiktaş’ın yeni formalarından satın alanlar, fiş ya da faturalarını 31 Ağustos’a kadar Vodafone mağazalarına getirdiklerinde, 11 GB’lık indirimli Vodafone Red tarifesini 50 TL’den alabilecekler.

2018-2019 sezonunun sonuna kadar Beşiktaş’ın forma göğüs sponsorluğunu üstlenen Vodafone’un üçüncü yıldız şerefine düzenlediği kampanyayla, adidas 2017-2018 Beşiktaş formalarını satın alanlar, fiş ya da faturalarını 31 Ağustos’a kadar Vodafone mağazalarına getirdiklerinde, indirimli Vodafone Red tarifesine numaralarını taşıyarak veya yeni hat alarak geçebilecekler. Buna göre, aboneler 11 GB’lik Vodafone Red tarifesini 50 TL’den satın alabilecekler. Kampanya, Kartal Yuvası ve adidas mağazalarından satın alınan erkek ve kadın yetişkin yeni sezon formaları için geçerli olacak.
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.