Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

Yataş, İSO 500 Listesinde Hızlı Yükselişine Devam Ediyor

Enza Home ve Yataş Bedding markaları ile son yıllarda büyük bir başarıya imza atan Yataş Grup, İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl açıklanan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu (İSO 500) listesinde bu yıl 38 basamak birden yükselerek 332’nci sıraya yükseldi. Yataş Grup, geçtiğimiz yıl halka açık şirketler arasında en hızlı yükselen şirket olma başarısını göstermişti.

Mobilya sektöründe en çok büyüyen firmalar arasında yer alan Yataş Grup, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” (İSO 500) listesinde 332’nci sıraya yükseldi. 38 basamak birden yükselen Yataş Grup, 2016 yılında halka açık şirketler arasında en hızlı yükselen şirketlerden biri olmuştu.

Yataş Grup olarak, gelecek 5 yılda ilk 100’e girmeyi hedeflediklerinin altını çizen Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın; 2011 yılından beri yönettiğimiz dönüşüm sürecinde, bugün geldiğimiz noktadan gurur duyuyoruz. Bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlerken, ikinci beş yıllık gelişim stratejimizi uygulayacağımız döneme giriyoruz. Müşterilerimizden aldığımız güven, çalışanlarımız ve iş ortaklarımızdan aldığımız güçle, gelecek hedeflerimize başarıyla ulaşacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

Yataş Grup yurtdışında ve yurtiçinde hızlı büyümesini sürdürüyor
Yurtiçinde 276, yurtdışında ise 29 ülkede 59 olmak üzere toplam 335 kurumsal mağazası bulunan Yataş Grup, yılsonuna kadar yurtdışında 100, yurtiçinde de 350 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Yataş Grup’un 2017 yılından itibaren başladığı yeni 5 yıllık sürecindeki yeni vizyonu; uluslararası alanda da fark yaratan, 24 saat ışıkları sönmeyen global bir şirket haline gelmek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.