Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

YEPAŞ UNICO Sigorta İşbirliği ile Sigorta Paketi Sürprizi

YEPAŞ, Unico Sigorta ile dev bir işbirliğine imza attı. YEPAŞ’ın serbest tüketici müşterileri, ücretsiz sigorta paketlerine sahip oluyor. Bireysel kullanıcılar “EnerjikEvim Kampanyası”, sanayi ve ticarethane kullanıcıları ise “EnerjiKobi Kampanyası” ile bu hizmetlerden faydalanabiliyor.

Mesken, konut kullanıcıları için 12 ay, ticarethane ve sanayi gibi İşyerleri için ise 24 ay taahhütle serbest tüketici olan YEPAŞ aboneleri, Konut/ İşyeri Sigorta Poliçesine sahip olma ve piyasa değeri yüzlerce TL’yi bulan ek hizmetlerden ücretsiz yararlanma imkânına sahip olacak.

Unico Sigorta’nın, “EnerjikEvim Kampanyası” ile tüketiciler ferdi kaza sigortasının yanında konut asistans paketine de sahip olurken,konut asistans paketinde bulunan kombi bakım hizmeti, göz muayene hizmeti, diş muayene hizmeti, cam onarım hizmeti, çilingir hizmeti ve elektrik tesisatı hizmetinden ücretsiz olarak kullanabilecek. İşyerleri ise “EnerjiKobi Kampanyası” ile, yine ferdi kaza sigortasının yanında,  klima bakım hizmeti, elektrik iç tesisatı hizmeti, hukuki danışmanlık hizmeti, cam onarımı hizmeti, çilingir hizmeti ve web sitesi ile IT desteğinden ücretsiz yararlanabilecekler.
Tüketicilere değer katan işbirliklerine imza atmaya devam edeceklerinin altını çizen, Unico Sigorta Genel Müdürü Cenk Tabakoğlu, EPAŞ ile yapılan bu işbirliğini çok öönemsediklerini belirterek, “Ürünlerimizi doğru zamanda ve doğru kanaldan hedef kitlelere ulaştırmak en önemli önceliklerimizdendir. YEPAŞ ile yaptığımız işbirliğini sigorta bilincinin artması ve sigortanın yaygınlaşması konusunda da bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.

“Müşterilerimizin İhtiyaçlarına Özel Tarifeler Sunulmaya Devam Edecek”

Konuya ilişkin YEPAŞ Satış Pazarlama Koordinatörü Arif Akşam, müşterilerinin ihtiyaçlarına özel tarifeler sunmaya devam edeceklerini söyleyerek şunları dedi:

“Çalık Holding’e bağlı iştiraklerimizden Sigortayeri ile yarattığımız grup sinerjisi ile Unico Sigorta’nın müşterilerimiz için özel hazırladığı sigorta paketi kampanyasını değerli müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. 2017 yılı için EPDK tarafından belirlenen limitler çerçevesinde aylık faturası 82 TL’nin üzerinde olan tüketiciler serbest tüketici olabilecek.  Bu durum rekabetçi ve liberal bir piyasa yaratacak,  hem sektöre hem de müşterilerimize büyük faydalar sağlayacaktır.  Biz de bu yeni dönemde müşterilerimizin karşısına onların beklentilerine uygun olarak gerçekleştireceğimiz pek çok kampanya ile çıkıyor olacağız. Bu yaptığımız işbirliği ile bu yeni dönemin en güçlü habercisi olup müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimiz olacaktır. Bu kampanyada, holding iştirakimiz Sigortayeri’nin öncülüğünde sigorta sektörünün en önemli firmalarından olan Unico ile işbirliği yapmış olmak da bizleri ayrıca mutlu etmiştir.”

“Müşterilerin Yararına Projeleri Gerçekleştirmeye Önem Veriyoruz”

Sigortayeri Genel Müdürü Cüneyt Tanrıverdi, müşterilerin yararına projeleri gerçekleştirip, işbirliği fırsatlarını değerlendirmeye önem verdiklerini vurguladı. Tanrıverdi, “Sigortayeri olarak, hem kurumların hem de müşterilerin yararına projeleri gerçekleştirmeye ve işbirliği fırsatlarını değerlendirmeye önem veriyoruz. Unico Sigorta ve Yepaş gibi iki büyük kuruluşun bu çerçevede bir araya gelmesine ve bu önemli işbirliğinin hayata geçmesine katkı sunmaktan memnunuz. Yapılan işbirliği Unico Sigorta, YEPAŞ ve YEPAŞ aboneleri için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum”açıklamasında bulundu.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.